Βήμα ανόδου για τον Δωτιέα Αγιάς

*ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 1-0 *ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΛΕΣΑΪ (45’+1’, ΠΕΝ.)

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2022 21:00

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του επέστρεψε από τη Στυλίδα ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 1-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική (4ος Όμιλος). Το παιχνίδι κρίθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+1’) από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεσάι. Έτσι η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά έκανε ένα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου κι ενώ ακολουθεί την προσεχή Κυριακή το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Μακεδονικό Φούφα.


Η ουσία είναι ότι για μία ακόμα φορά ο Δωτιέας Αγιάς είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έπαιξε επιθετικά και απείλησε τον αντίπαλό του, ωστόσο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του.
Ο χορός των ευκαιριών για τον Δωτιέα Αγιάς άρχισε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπλατσέρη και ακολούθησαν οι Σούλης, Τσατσαλίδης και Κουμπούρας. Η μεγαλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 36’ όταν ο Μπλατσέρης με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι για να φτάσουμε στο 45’+1’ όταν ο Μακρής ανετράπη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα κερδίζοντας πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Λεσάι γράφοντας έτσι το 0-1.
Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με τον Δωτιέα να κυνηγά το δεύτερο γκολ έχοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσατσαλίδη, Μπλατσέρη και Ντάκουλα.
Στο 88’ σημειώθηκε προσωρινή διακοπή λόγω μικρής έντασης μεταξύ των παικτών, με τους Κώστα και Αλέξανδρο Κουφιώτη από τους γηπεδούχους και τον Χατζή από τους φιλοξενούμενους να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με τον Δωτιέα Αγιάς να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη.
Α.Ο. ΣΤΥΛΙΔΑΣ (Κυριακίδης): Καρανάσιος, Μάγιος (46’ Βαρυπάτης Κ.), Κ. Κουφιώτης, Φλέσσας (73’ Λάγιος), Καββαδίας (46’ Κάντζαρης), Τσιλίκας, Βαρυπάτης Χρ. (85’ Τσόντζορας Θ.), Κουφιωτης Αλ., Παρλάτζας, Λαμπρόπουλος, Ταμπάκης (85’ Ματόπουλος).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάντζαρης, Τσακάλι (73’ Τσιρογιάννης), Δημολιός, Κορλός (55’ Χατζής), Ντακούλας, Κουμπούρας, Σούλης, Τσατσαλίδης (73’ Σούμπασης), Μπλατσέρης, Λεσάι, Μακρής (55’ Παππάς, 82’ λ.τ. Μάνικος).

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Διγενής - Μακεδονικός Φ. 0-1
Αστέρας Καρδίτσας - Πύρασος 1-4
Στυλίδα - Δωτιέας Αγιάς 0-1
Ρεπό: Πυρσός Γρεβενών
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πύρασος 13-1 6
Μακεδονικός Φ. 4-0 6
Δωτιέας Αγιάς 2-1 4
———————————
Διγενής 1-2 1
Στυλίδα* 0-1 0
Αστέρας Καρδ. 1-7 0
Πυρσός* 0-9 0
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/5, 16:00)
Μακεδονικός Φ.-Δωτιέας Αγιάς
Πυρσός - Διγενής
Στυλίδα-Πύρασος
Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass