Με στόχο τη νίκη η ΚΑΕ Λάρισα

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ Π.

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2022 15:30

Νίκη στην προσπάθειά της να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά ενόψει των πλέι-οφ της Basket League θέλει η ΚΑΕ Λάρισας, η οποία υποδέχεται σήμερα στις 17:00 στο κλειστό της Νεάπολης τον Προμηθέα Πάτρας σε εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής.


Η ομάδα της Λάρισας θα πάρει θέση στο τζάμπολ έχοντας τρεις λιγότερους βαθμούς από τον αντίπαλό της, αλλά και έναν αγώνα λιγότερο από τους Αχαιούς. Η ΚΑΕ Λάρισα προέρχεται από την ήττα στο «Nick Galis Hall» από τον Άρη (82-70), αλλά μετρά τρεις διαδοχικές, εντός έδρας, επιτυχίες κόντρα στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα. Η τελευταία από τις πέντε εντός έδρας ήττες της ΚΑΕ Λάρισα (έχει ρεκόρ 5-5) σημειώθηκε πριν από τρεις μήνες (6 Φεβρουαρίου) από τον Παναθηναϊκό (86-90).
Από την άλλη πλευρά ο Προμηθέας επέστρεψε στις νίκες έπειτα από σερί έξι ηττών, αφού επιβλήθηκε το περασμένο Σάββατο του Ηρακλή στο «Δ. Τόφαλος» (78-69). Ωστόσο μακριά από το γήπεδό του έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και έχει πλέον ρεκόρ 4-7.
Σήμερα εξ άλλου διεξάγεται στην Πάτρα (19:15, κλ. Περιβόλας) ο εξ αναβολής αγώνας της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το πρόγραμμα των δύο σημερινών εξ αναβολής αναμετρήσεων της 17ης και της 23ης αγωνιστικής της Basket League και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
17:00, ΚΑΕ Λάρισα-Προμηθέας Π. (Πουρσανίδης Γ., Κάρδαρης, Αγραφιώτης - Βαρνάς)
19:15, Απόλλων Π.-Ολυμπιακός (Κορομηλάς, Ταρενίδης, Παζώλης - Πίγκας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός 44
Ολυμπιακός 43
Κολοσσός Ρ. 38
ΑΕΚ 36
Προμηθέας Π. 35
Άρης 34
Περιστέρι 32
Λάρισα 32
ΠΑΟΚ 32
Λαύριο 31
Απόλλων Π. 29
Ιωνικός Ν. 29
Ηρακλής 26
* Από τον Ηρακλή έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί με απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

KAE.jpg

ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ
Τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Λάρισα, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, βράβευσε ο Γ.Σ. Φαλάνης στην ετήσια χοροεσπερίδα του, για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την ανάπτυξή του στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές να παρακολουθούν διά ζώσης την πρώτη σε τάξη κατηγορία της χώρας στην πόλη της Λάρισας. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του κ. Ριζούλη, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Λάρισα, κ. Ιωάννης Ράγκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass