Στη μάχη της πρόκρισης οι Μικτές της ΕΠΣΛ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ) ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ «8» *ΣΤΙΣ 12:00 ΠΑΙΖΕΙ Η Κ-15 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14:00 Η Κ-17

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2022 11:00
Κ-15 Κ-15

Την πρόκριση στους «8» των Πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ-15 και Κ-17 διεκδικούν σήμερα οι ομάδες της ΕΠΣΛ (πρωταθλήτριες 3ου Ομίλου), οι οποίες υποδέχονται στο στάδιο Αλκαζάρ τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Θεσσαλίας (δευτεραθλήτριες 4ου Ομίλου). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12:00 για την Κ-15 και στις 14:00 για την Κ-17 αντίστοιχα.


Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ήτοι για την Κ-15 πέναλτι και για την Κ-17 παράταση-πέναλτι.
Σε περίπτωση πρόκρισης επόμενοι αντίπαλοι θα είναι οι νικητές των αγώνων Εύβοια-Ήπειρος (Κ-15) και Εύβοια-Κέρκυρα (Κ-17) αντίστοιχα.
Τις σημερινές αναμετρήσεις στο στάδιο Αλκαζάρ ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ. Μαργιόλας, Γιοβάνης και Κρύος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
Από τον ενωσιακό τεχνικό Δημήτρη Τσέτσιλα στις αποστολές των ομάδων για τους σημερινούς αγώνες συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κ-15 (ώρα συγκέντρωσης 10:30 π.μ.): Στεργιούλης, Κουτζαηλίας, Δάσκαλος (Ηρακλής Λάρ.), Τσιακμάκης, Μπιρσίμης, Δαλιός (Αστραπή ΝΠ), Κουπατσιάρας (Πελασγιώτιδα), Όντος, (Απόλλων Λάρ.), Δημηνίκος, Αγάκος, Ρίζος, Καλαθάς, Κουμαντζέλης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Νικολάου, Πιτσίλκας (Ακαδ. Ολύμπικ), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Αρσένης, (Δήμητρα Γιάνν.), Βαρσάμης (Νίκη Μιχαήλ) Μαλέσκος, Μπιώτης (Ερασ. ΑΕΛ).
Κ-17 (ώρα συγκέντρωσης 12:30 μ.μ.): Καρβασόνης, Μαρούδας (Αμπελόκηποι), Τάφα (Δήμητρα Γιάνν.), Γαργάλας, Ντάτσι (Ηρακλής Λάρ.), Κωνσταντίνου, Βέλα (Αστραπή ΝΠ), Αρσένης (ΠΟΕ), Κουρδής (Βαλανίδα), Γκουγκίδης Μπόρος (Ερασ. ΑΕΛ), Δραχαλίβας (Τσαριτσάνη), Χατζής, Ιορδανίδης, Χριστώνης, Φώλλιας (Πελασγιώτιδα), Κουτσαηλίας, Μπέης, Χατζισαβίδης (Προμηθέας), Βασιλειάδης (Αργυροπούλι).
Τονίζεται ότι όλοι οι παραπάνω παίκτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους rapid test 48ωρου αρνητικό, ειδάλλως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κ-15
Λάρισα-Θεσσαλία
Εύβοια-Ήπειρος
Αχαΐα-Αργολίδα
Πειραιάς-Μεσσηνία
Κυκλάδες-Χανιά
Ηράκλειο-Λέσβος
Μακεδονία-Κοζάνη (12/5)
Ημαθία-Ξάνθη (19/5)
Κ-17
Σέρρες-Κοζάνη
Ημαθία-Μακεδονία
Λάρισα-Θεσσαλία
Εύβοια-Κέρκυρα
Αχαΐα-Κορινθία
Αθήνα-Μεσσηνία
Κυκλάδες-Χανιά
Ηράκλειο-Δωδεκάνησα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass