Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:

Αυτοί μας βοήθησαν...

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2022 20:15

Με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, ο πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης και η διοίκηση του συλλόγου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο φίλαθλο κοινό ολόκληρης της επαρχίας Ελασσόνας, για την τεράστια υποστήριξή τους, στον τελικό Κυπέλλου του Νομού Λάρισας, μια γιορτή για τον αθλητισμό της Ελασσόνας, καθώς και για τη διαρκή στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.


Επίσης, ευχαριστούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας για την άψογη συνεργασία και την ουσιαστική βοήθεια που προσφέρουν, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα για τη δύναμη που πρόσφερε με τις ευχές του, την τοπική μας βουλευτή Στέλλα Μπίζιου που βρίσκεται πάντα δίπλα, όλους τους χορηγούς, καθώς και όλο τον κόσμο που στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας.
Παράλληλα συγχαίρουν την ΕΠΣ Λάρισας και τον πρόεδρό της Δημήτρη Μπουχλαριώτη για την άριστη διοργάνωση του τελικού, τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα και τον άμεσο συνεργάτη του Ανδρέα Τσιρβούλη, όλο το προπονητικό team του Συλλόγου και φυσικά τους ποδοσφαιριστές για τη φετινή τεράστια αγωνιστική τους προσπάθεια, κατακτώντας την ιδιαίτερα τιμητική 3η θέση στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πανέμορφη και δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο Π.Ο.Ε. θέλει να στείλει μήνυμα ενότητας και κοινής συμπόρευσης με όλα τα αθλητικά σωματεία της επαρχίας μας, για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του τοπικού αθλητισμού, που αποτελεί ακόμη μία πλευρά της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου στη διοίκηση και όλα τα μέλη της ομάδας μας για τον καθημερινό τους αγώνα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και τη συμπαράστασή τους. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να τιμούμε την ένδοξη ιστορία του Π.Ο.Ε.», επισημαίνει ο κ. Χατζηβασίλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass