Νταμπλούχος Ελλάδος στο μπάσκετ με αμαξίδιο ο Παναθηναϊκός

*ΣΕ ΑΓΩΝΑ-ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ 74-52 *ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2022 20:27

Το Κύπελλο Ελλάδος κατέκτησε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν κάνοντας το νταμπλ.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν τη Δωδεκάνησο με 52-74 στον τελικό του θεσμού που διεξήχθη στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα, ολοκληρώνοντας έτσι με ονειρικό τρόπο μία υπέροχη σεζόν.
Ηταν ένας αγώνας-γιορτή, όπου αποθεώθηκαν οι πραγματικοί νικητές της ζωής, που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους 500 περίπου φιλάθλους.
Ανάμεσά τους ήταν και 250 φίλοι του Παναθηναϊκού που, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν την ομάδα τους και ο καπνός που δημιουργήθηκε είχε ως αποτέλεσμα το ματς να ξεκινήσει με πεντάλεπτη καθυστέρηση.
Αξιοσημείωτο είναι πως στο τελευταίο δευτερόλεπτο δόθηκε η μπάλα σε ένα παιδάκι από τα Δωδεκάνησα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και εκείνο, με δύναμη ψυχής, πάσαρε και γνώρισε την αποθέωση.
Τα δεκάλεπτα: 11-18, 24-36, 35-58, 52-74
MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Αμερικανός Μπλερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέτυχε 28 πόντους.
Τιμήθηκε ο διαιτητής Αγγελίδης, που έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι και την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΣΔΕΚΑ Σπύρος Τσούντσουρας
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μποσγανάς): Γέρεμιτς, Λουκάς, Χαρτερός, Μιχαήλου, Χαμάντιν, Χατζηδημητρίου Μιχάλης, Χατζηδημητρίου Λευτέρης, Μαρουλλάκης, Χατζηκαντής, Λυκοπαντής, Μαλώνας και Γκιουρκάν.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρόνης): Κατωπόδης, Χριστόφορος, Τριανταφύλλου, Τουμαράς, Μαρτσάκης, Σπαθής, Μιχαλοπούλου, Φύτρος, Νέλσον, Κοντογιάννης, Χρονοπούλου και Μπλερ.
*Τις απονομές στο τέλος έκαναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου και από το ΕΑΚ Λάρισας ο Θανάσης Δρυστέλλας. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» Γιώργος Μιχαλόπουλος.
*Τσιρλίντερ ήταν οι παίκτριες της Ολύμπια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass