Πανελληνιονίκης ο Ανδρέας Μεσσής

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΝΙΣ ΑΓΟΡΙΩΝ 14 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΤ ΣΕ ΕΞΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ! *ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΣΑΜΟ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2022 19:40

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, μετά το φαινόμενο της Μικαέλα Λάκη, ήρθε για το λαρισινό τένις και μάλιστα διπλή...

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μεσσής πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των αγοριών 14 ετών στα μονά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης Juniors 2022, ενώ στο διπλό στην ίδια κατηγορία ήρθε 3ος έχοντας ως συμπαίκτη τον Βάλσαμο.
Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Φοίβος Ανδρέας Μεσσής στον τελικό που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Πετρούπολης επικράτησε του Οδυσσέα Γελαδάρη (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) με 6-2, 6-2.
Ο Μεσσής είχε ένα φανταστικό τουρνουά και δεν έχασε ούτε ένα σετ, σε έξι αναμετρήσεις. Ήταν ο 1ος τίτλος του σε Πανελλήνιο στην κατηγορία των 14 ετών, όπου πέρσι είχε πάρει την 4η θέση. Συνολικά ήταν ο 2ος τίτλος του σε Πανελλήνιο στα μονά, αφού το 2020 είχε αναδειχθεί Πανελλήνιος Πρωταθλητής στην κατηγορία των 12 ετών.
Στον αγώνα της 3ης θέσης στο μονό των αγοριών, νικητής ήταν ο Δημήτρης Μελισσόγλου (Ο.Α. Θεσσαλονίκης), ο οποίος κέρδισε τον Νίκο Ζάχο (Α.Ο.Α. ΚΑΙ Α. Πεύκης) με 6-2, 6-1.
Επίσης ο Ανδρέας Μεσσής πήρε την 3η θέση στο διπλό των αγοριών με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Βάλσαμο (Ο.Α. Κερατσινίου), οι οποίοι επικράτησαν των Νίκου Ζάχου (Α.Ο.Α. και Α. Πεύκης) και Παρασκευά Πασσά-Χρήστου (Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή) με 6-2, 7-5.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass