Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ΑΕΛ

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2022 21:30

Μέχρι τα τέλη Μαΐου θα συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις στην ΑΕΛ υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου και σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει. Στόχος του Αγιώτη τεχνικού είναι αφενός να κρατηθούν οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αφετέρου να πάει και λίγο πιο πίσω η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και να μην ξεκινήσει πολύ νωρίς όπως τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα γίνεται αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, με τον Σωτήρη Αντωνίου να παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την ποιότητα των παικτών που διαθέτει η ομάδα. Άλλωστε ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τους νεότερους σε ηλικία Λαρισαίους.


Από κει και πέρα αναμένεται να επανδρώσουν το προπονητικό τιμ νέα πρόσωπα (παραμένουν αυτήν τη στιγμή ο γυμναστής Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας), χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη.

15 χρόνια απο τον τρίτο θρίαμβο
Ήταν το 82ο λεπτό στο Πανθεσσαλικό όταν ο Ανρί Αντσουέ κεραυνοβολούσε την εστία του Πιέρ Εμπέντε του Παναθηναϊκού γράφοντας το 2-1 και στέλνοντας για μία ακόμα φορά την ΑΕΛ στα ουράνια. Το ημερολόγιο έγραφε 5 Μαΐου του 2007 όταν η ΑΕΛ στέφθηκε για δεύτερη φορά κυπελλούχος Ελλάδας, κατακτώντας το τρίτο κατά σειρά βαρύτιμο τρόπαιο της ιστορίας της (μετά το Κύπελλο Ελλάδας το 1985 και το Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής το 1988).
Σαν χθες συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τον τελευταίο μεγάλο θρίαμβο των «βυσσινί» που επετεύχθη μπροστά σε 10.000 και πλέον οπαδούς της, φέρνοντας το κύπελλο «ξανά στον Πηνειό».
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κόζλεϊ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη, άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει προσωρινά στο 44’ ο Παπαδόπουλος με πέναλτι. Έτσι στο 82ο λεπτό ο Ανρί Αντσουέ («χρυσή» αλλαγή) ανάμεσα σε δύο αντιπάλους με εξαιρετικό τελείωμα διαμόρφωσε το 2-1 που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. ΜVP του τελικού ήταν ο Νίκος Νταμπίζας, ενώ η ΑΕΛ είχε αγωνιστεί με τους Κοτσόλη, Γκαλίτσιο, Βενετίδη, Φέρστερ, Νταμπίζα, Μπασιλά, Φωτάκη, Διγκόζη, Κλέιτον (86’ Βάλλα), Αλωνεύτη (72’ Καλαντζή) και Κόζλεϊ (60’ Αντσουέ).

ΕΡΑΣ. ΑΕΛ: 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΣΤΕΜΜΑ!
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασ. ΑΕΛ, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Μοιάζει απίστευτο πότε πέρασαν κιόλας, αλλά σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε. Από την ημέρα δηλαδή που ένα βυσσινί τσουνάμι κόσμου-ομάδας έφτασε στο Πανθεσσαλικό και κατέκτησε με το «έτσι θέλω» το Κύπελλο Ελλάδος.
Φαίνεται αλαζονικό αλλά δεν είναι, όποιος και να ήταν ο αντίπαλος εκείνη την ημέρα, το κύπελλο θα κατέληγε στα χέρια των Νταμπίζα και Ζιάγκα. Διότι έτσι συμβαίνει όταν σαν μια γροθιά, ομάδα, διοίκηση και κόσμος της ΑΕΛ δίνουν ραντεβού με το πεπρωμένο τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass