Η Ρεάλ στον τελικό με επική ανατροπή

ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ * ΣΤΙΣ 28 ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2022 20:00

ΜΑΔΡΙΤΗ
Τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη φανέλα της δεν θα πρέπει να την ξεγράφει ποτέ κανείς! Κι ας απομένουν λίγα δευτερόλεπτα στο ρολόι... Η «βασίλισσα» της Ευρώπης έκανε ακόμη μία απίστευτη ανατροπή, νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 στην παράταση, στον δεύτερο ημιτελικό του Champions

League και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό της 28ης Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, διεκδικώντας το 14ο τρόπαιο της Ιστορίας της!
Οι δύο ομάδες επεφύλασσαν ακόμη ένα απίστευτο ματς στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Κι από εκεί που οι «μερένχες» που βρίσκονταν στα σχοινιά, μετά το γκολ του Μαχρέζ, κατάφεραν σε... νεκρό χρόνο -στο 90’ και στο 90’+1’- να βρουν τα δύο τέρματα που έψαχναν με τον Ροντρίγο, τη «χρυσή» αλλαγή του Κάρλο Αντσελότι (μπήκε στη θέση του Κρόος στο 68’), στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί όπου «μίλησε» για άλλη μία φορά ο Μπενζεμά με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, στέλνοντας τους Μαδριλένους στον... 7ο ουρανό και στον 17ο τελικό της Ιστορίας τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass