Πρώτη νίκη για τον ΝΟΛ-Exalco

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ 15-7

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2022 20:49

Ο ΝΟΛ- Exalco έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα πλέι οφ καθώς κέρδισε χθες στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας τη ΝΕ Πατρών με 15-7 και πλέον χρειάζεται μια νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση.


Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει αύριο στην Πάτρα, ενώ αν χρειαστεί τρίτος αγώνας (προκρίνεται η ομάδα που θα φθάσει στις δύο νίκες) θα γίνει την Κυριακή στη Λάρισα.
Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννάκη από την αρχή ξεκίνησε δυνατά, επέβαλε τον ρυθμό της από το πρώτο οκτάλεπτο και έφθασε εύκολα στη νίκη, ενώ είχε την ατυχία να τραυματιστεί ο Θάνος Δανιήλ και σήμερα θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Τα οκτάλεπτα :5-2, 3-3, 4-1, 3-1
ΝΟΛ EXALCO (Παπαγιαννάκης): Μπεζιλιώτης Θάνος, Δανιήλ Χρυσόστομος 2, Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος 5, Δανιήλ Θάνος 1, Μότσιας Θεοδόσης 1, Παράσχος Μιχάλης, Αλιχανίδης Βασίλης 1, Αλεξανδρής Γιώργος 1, Μεταξιώτης Τάσος, Πατούνας Ηλίας 2, Μίχας Δημήτρης, Τσούτσας Χρήστος, Θεοδωρόπουλος Τάσος, Μπεζιλιώτης Ανέστης, Κουλουκτσής Αλέξανδρος 3
Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ (Ξανθόπουλος): Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Κοντώνης 1, Τουλγαρίδης 3, Μουστεράκης, Σπανογιάννης, Πετρόπουλος, Μπρακατσέλος, Αντίοχος, Δελαπόρτας 2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass