Και τώρα Play Off

Οι γυναίκες της ΑΕΛ συνέτριψαν τον Αγρ. Αστέρα 7-0

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2022 20:20

Τη συμμετοχή της στα Play Off εξασφάλισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής φάσης του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας, συνέτριψαν τον Αγροτικό Αστέρα  Ευόσμου, με σκορ 7-0.


Οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στη   Νεάπολη και δεν σταμάτησε λεπτό να ενισχύει την προσπάθειά τους,  έκαναν το καθήκον τους  και πήραν τη νίκη.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ της Musto στο 16’, έκανε το 2-0   στο 28’ με κοντινό σουτ της Seara και έκλεισε το ημίχρονο με 3-0 με  γκολ της Μούκα στο 41’. Το μόνο άσχημο στο πρώτο ημίχρονο ήτανε η αναγκαστική αλλαγή της Βλασιάδου στο 26’.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και ανέβασε  τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με τη Νικολαΐδου στο 47’ και στο 55’ η  Seara έκανε το 5-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Γούλα στο 69’ και η  Strubelova στο 85’ μετά και την κόντρα που έκανε το σουτ στα πόδια της  Μέλλου που βρέθηκε στη φάση.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και δημιούργησε μία  φανταστική ατμόσφαιρα, πρωτόγνωρη για το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Χωρίς προβλήματα  η διαιτησία του  κ. Νικόλαου  Κουτρουμάνου (Καρδίτσας), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Γεώργιο Γιοβάνη, Απόστολο Καλογριανίτη από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Κουρδής (Λάρισας).
ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Ρήγα, Κόντου, Παυλοπούλου, Νικολαΐδου, Seara,  Castano, Γούλα, Μούκα, Musto, Strubelova.
Αγωνίστηκαν και οι:  Κρητικού, Ντάβου, Καραλεξίδου, Μέλλου.
Τώρα η ΑΕΛ περιμένει την κλήρωση της σειράς των αγώνων, με αντιπάλους  τις Άβαντες Χαλκίδας και τον Εργοτέλη που τερμάτισαν αντίστοιχα 1ος  και 2ος στον Νότιο όμιλο. Η ΑΕΛ όπως και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν με τις  δύο ομάδες του άλλου ομίλου σε διπλούς αγώνες και ο πρώτος στη βαθμολογία της φάσης των Play Off θα είναι και ο πρωταθλητής για τη φετινή χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass