ΑΕΛ

Κέρδισε χωρίς να ιδρώσει...

*Τα Τρίκαλα δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν… *Η ΑΕΛ δεν παίρνει αδειοδότηση λόγω χρεών προς Πέτριτς, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, ύψους 400.000 ευρώ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2022 21:00

Η ΑΕΛ κέρδισε την τελευταία αγωνιστική στο Αλκαζάρ τον Α.Ο. Τρικάλων με 3-0 άνευ αγώνα, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί λόγω έλλειψης παικτών.
Οι παίκτες της ΑΕΛ μαζί με τους διαιτητές παρουσιάστηκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ την ενδεκάδα του τελευταίου παιχνιδιού αποτελούσαν οι: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Μαϊδανός, Ραμίρες, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Μαυριάς, Νίνο και Τσουμάνης.


Τυπικά διαιτητής ήταν ο 28χρονος Φώτης Πολυχρόνης από την Ένωση Πιερίας, με βοηθούς τους Ιωάννη Μηνούδη, Κωνσταντίνο Βρούζο, επίσης του Συνδέσμου Πιερίας. Τέταρτος διετέλεσε ο Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας) και τέλος παρατηρητής ο Ματθαίος Κοφίτσας από την Ε.Π.Σ. Καρδίτσας.
Μετά το τέλος της τυπικής διαδικασίας ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης μίλησε στους παίκτες, τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν και τους ευχήθηκε να έχουν οικογενειακή και ατομική επιτυχία. Από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου.
ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
Χωρίς αδειοδότηση θα είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική περίοδο λόγω χρεών ύψους 400.000 ευρώ και συγκεκριμένα στους πρώην παίκτες Στάνκοβιτς και Γκοΐκοβιτς από 160.000 ευρώ στον καθένα και στον πρώην τεχνικό Πέτριτς 80.000 ευρώ.
Οι δύο παίκτες και ο πρώην προπονητής κέρδισαν την απόφαση της FIFA εν μέσω κορονοϊού, ενώ ούτε η προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ στο CAS άλλαξε τα δεδομένα. Τα εθνικά δίκαια στην Ελλάδα μπορεί να ήταν κλειστά, το CAS όμως έκρινε ότι μπορούν να προσέλθουν στο ανώτατο δικαστήριο. Και η ΕΠΟ είχε αποφασίσει να αναστείλει το άρθρο 11, το οποίο προβλέπει τη λύση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών με εύλογη αιτία.
Μετά απ’ αυτό πλέον η οικονομική επιβίωση είναι το ζητούμενο για τη λαρισινή ομάδα, αφού ο προϋπολογισμός για τη νέα χρονιά θα φθάσει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ (μαζί με τα συγκεκριμένα χρέη), ώστε να μπορεί εκ νέου να κάνει πρωταθλητισμό.
Το γεγονός ότι η ομάδα δεν παίρνει αδειοδότηση, σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές έμπειρων παικτών ή να ανανεώσει συμβόλαια, αλλά όπως διέρρευσε από κύκλους της λαρισινής ΠΑΕ ο αριθμός των συμβολαίων είναι αρκετά μεγάλος, με αποτέλεσμα να μην έχει η ομάδα ανάγκη νέων παικτών (ειδικά από τη στιγμή που παρέμειναν Κολομπίνο και Ομάρ).
Σύμφωνα μάλιστα με τον κανονισμό, οι μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ μπορούν να αποκτήσουν ξένους κάτω των 23 ετών και μόνο τρεις Έλληνες άνω των 25.

Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ο πρώην παίκτης και τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Καλαμάτας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί τον Γιάννη Μπελά για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η συμβολή του στην πολύ καλή φετινή πορεία της Μαύρης Θύελλας ήταν σημαντική. Ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν ως βοηθός προπονητή και στα μέσα της χρονιάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του κύριου Σάκη Τσιώλη ως προπονητή της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ελπίζουμε σε μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του συλλόγου μας.
Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12.00, στα γραφεία της ΠΑΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass