Τι είπαν οι δύο προπονητές

Δημοσίευση: 29 Απρ 2022 20:35

Αμέσως μετά τον τελικό, οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν τα εξής:


Ε. Μόρας (ΠΟΕ): «Η χαρά είναι μεγάλη. Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν με έναν τίτλο. Ήταν ο τρίτος φετινός μας στόχος (μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης και την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ που ήταν ο Γκουντρουμπής) και επετεύχθη κι αυτός.
Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα δούλεψαν σκληρά και το πίστεψαν. Για μένα είναι το πρώτο τρόπαιο ως προπονητής, αν και η χρονιά είναι δοκιμαστική για να πάω στο PRO και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα που είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».
Χρ. Χατζηλιάδης (Ηρακλής Λάρ.): «Ήταν ένας πολύ καλός τελικός αντάξιος της δυναμικής και της ιστορίας των δύο ομάδων. Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση, αλλά και ο ΠΟΕ είχε τις δικές του ευκαιρίες. Ωστόσο εμείς είχαμε τις πιο κλασικές. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής. Είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε στα πέναλτι. Αναμένουμε τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου και ευελπιστούμε να κερδίσουμε την άνοδο στη Super League 2. Συγχαρητήρια στον ΠΟΕ για την κατάκτηση του τρόπαιου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass