Θέλει νίκη ο Απόλλων Λάρισας

Δημοσίευση: 27 Απρ 2022 20:15

Κομβικής σημασίας παιχνίδι σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία δίνει σήμερα στις 15:30 στον Βόλο (γήπ. Νεάπολης, ERTSPORTS), ο Απόλλων Λάρισας με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν διακαώς τη νίκη για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Υπό προϋποθέσεις ωστόσο οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου μπορούν να εξασφαλίσουν στον Απόλλωνα Λάρισας από σήμερα τη σωτηρία και έτσι το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Ήδη στις τάξεις των «κυανολεύκων» έχει σημάνει συναγερμός και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πανηγυρίσουν στο τέλος μια καθοριστικής σημασίας νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση η αγωνία θα παραταθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και οι εξελίξεις θα καθοριστούν από τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων των υπόλοιπων ομάδων που προσπαθούν να προλάβουν το τρένο της παραμονής.
Η προετοιμασία της λαρισινής ομάδας ολοκληρώθηκε χθες, με τον τεχνικό Θωμά Γράφα να μετρά επτά απουσίες. Συγκεκριμένα από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Δημήτρης Λίταινας και Ανδρέας Σταματής, ο τραυματίας Βαγγέλης Νούσιος και για λόγους τακτικής οι Λεμάνγκρ, Χασαϊνί, Κοζού και Ζαχόπουλος.
Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αστράς, Μαντζάρης, Σκούπρας, Τίμπουε, Λουκάς, Γιαννίτσης, Ποτόσογλου, Χατζής, Παναγιώτου, Μπαλογιάννης, Καλούσης, Ουσμάν, Βίγια, Πετράκης, Καραμόκο, Ζιάκας, Γκάρας, Ευθυμιάδης, Ενγκο και Ντόνγκχαμ.

 

-6 βαθμοί στον Απόλλωνα Λάρισας
*ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ

Ενεργοποιήθηκε ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών που είχε επιβληθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στον Απόλλωνα Λάρισας λόγω χρεών 10.000 ευρώ σε Καμπέρη και Μπαστιάνο.
Με τα νέα δεδομένα η Καβάλα ανέβηκε στη 13η θέση με 30 βαθμούς, ενώ 14ος και στη ζώνη του υποβιβασμού με 29 πόντους βρίσκεται ο Πανσερραϊκός.
Η λαρισινή ομάδα θα πάρει τους βαθμούς πίσω αν πληρώσει τα χρήματα αυτά στους δύο παίκτες σε πέντε εργάσιμες μέρες, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.
Σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία τα χρήματα θα δοθούν, ενώ σε διαφορετική μάλλον όχι, αφού δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση αν αφαιρεθούν οι βαθμοί.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass