Επιστρέφει ο Ρονάλντο

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2022 20:25

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει στο γήπεδο, για τον σημερινό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στο στάδιο «Εμιρέιτς».

Ο CR7 έχασε το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τη Λίβερπουλ (0-4), λόγω του πένθους του για τον θάνατο -κατά τη γέννηση- ενός από τα δίδυμα που κυοφορούσε η σύζυγός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.
Ο τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ, το ανακοίνωσε, παραμονή του αγώνα: «Ο Κριστιάνο είναι διαθέσιμος, προπονήθηκε μαζί μας. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έχει αναρρώσει, όπως και ο Ραφαέλ Βαράν».
Στη συνέχεια ο Γερμανός προπονητής επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός του Πολ Πογκμπά ολοκλήρωσε, ουσιαστικά, τη φετινή αγωνιστική περίοδο για τον Γάλλο διεθνή μέσο, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και η τελευταία του στο Μάντσεστερ.
Η Γιουνάιτεντ δεν έχει νικήσει τους «Κανονιέρηδες» από τον Δεκέμβριο του 2017, αλλά ο Ράνγκνικ ελπίζει σε αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στο «Άνφιλντ», από τους «Κόκκινους» του Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Ρονάλντο ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ στο Instagram μετά το αξέχαστο έβδομο λεπτό του αγώνα στο «Άνφιλντ», όταν ολόκληρο το γήπεδο του αφιέρωσε το «You΄ll never walk alone».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass