Πρωταθλητές σε Κ-12 και Κ-16 οι «βυσσινί»

ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΕΙΧΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2022 21:10

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων επέστρεψε από το τριήμερο τουρνουά στη λίμνη Πλαστήρα η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» συμμετείχαν με τρία τμήματα στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-12, Κ-14 και Κ-16. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί και αμφίρροποι αγώνες, σε αθλητικά πλαίσια, με τις Κ-12 και Κ-16 της ΑΕΛ να κατακτούν τις πρώτες θέσεις. Συμμετείχαν οι ομάδες της Αναγέννησης Καρδίτσας, της σχολής του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, της σχολής του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, του Λαρισαϊκού, του Κισσού Θεσσαλονίκης και των Καμινάδων.


Πέρα από την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και των τριών τμημάτων, η αποστολή της ΑΕΛ άφησε θετικότατες εντυπώσεις για τη συνολική της παρουσία. Οι νεαροί αθλητές βρήκαν την ευκαιρία να «δεθούν» περισσότερο με τους συμπαίκτες και τους προπονητές τους, να κατανοήσουν την έννοια της αποστολής μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και να γνωρίσουν παιδιά από άλλες ομάδες και πόλεις, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά μετά από τη σχεδόν διετή απαγόρευση τέτοιου είδους δραστηριοτήτων. Προπονητές των τριών τμημάτων της αποστολής ήταν οι Ιωάννης Βασιλείου, Αθανάσιος Κυριλλίδης και Κων/νος Γούλας και συνοδός της αποστολής εκ μέρους της διοίκησης του Σωματείου ο Γρηγόρης Σοφός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass