Ποδοσφαιρική πανδαισία στο Ael Fc Arena

*ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΑΟΚ (K-10), OLYMPIC FA (K-12, K-14), ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ-16) *ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2022 20:00

Ο αθλητισμός, τα σπορ και το παιχνίδι είναι για τα παιδιά ένας τρόπος όχι μόνο για να εξασκηθούν και να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες, αλλά και για να κάνουν νέους φίλους, να μάθουν να είναι μέλη μιας ομάδας, να ψυχαγωγούνται και να βελτιώσουν το αίσθημα αυτοπεποίθησής τους.


Και χθες στους τελικούς του τουρνουά 1st EASTER LARISSA CUP, που διοργάνωσε ο Ηρακλής Λάρισας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κερδισμένα ήταν μόνο τα μικρά παιδιά που απόλαυσαν και ένα υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο, το Ael FC Arena.
O χωρικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς δήλωσε ότι στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί αθλητική παιδεία στα νέα παιδιά και να απολαύσουν το παιχνίδι, καθώς και να δημιουργήσουν σχέσεις δυνατές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.
Πρόσθεσε επίσης ότι: «Ο αθλητισμός διδάσκει στα παιδιά τη ζωή. Μαθαίνουν να κερδίζουν, αλλά και να χάνουν, μαθαίνουν να βάζουν στόχους, να προσπαθούν και να αγωνίζονται».
Στο τουρνουά συμμετείχαν 52 ομάδες και πάνω από χίλια παιδιά έζησαν μοναδικές στιγμές και σίγουρα θα τις θυμούνται για πολλά χρόνια.
Τα αποτελέσματα των τελικών:
Κ-10 ΠΑΟΚ - SHOOTERS 8-1.
K-12 OLYMPIC FA - ΠΑΟΚ 1-0 (Το γκολ πέτυχε με απευθείας φάουλ ο Άγγελος Τσιρογιάννης).
K-14 OLYMPIC FA - Πελασγιώτιδα 2-0 (Τα γκολ πέτυχαν στο 1’ ο Κωστής Μπασδέκης και στο 25’ ο Νταφούλης).
Κ-16: Ηρακλής Λάρισας - Δήμητρα Γιάννουλης 0-0 (5-4 πέναλτι).
Τις απονομές έκαναν εκτός του αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Πινακά, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καταστημάτων και Διαφημίσεων Μιχάλης Αναστασίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θάνος Αδαμόπουλος και το μέλος της διοίκησης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ Σωτήρης Κέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass