Ενα ξεκάθαρο φαβορί κι ένα αμφίρροπο ζευγάρι

*ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2022 20:10

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και αύριο Μεγάλη Πέμπτη διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο ένα ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ενώ το άλλο αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο με αντίπαλο τη Λαμία.

Οι «πράσινοι» εμφανίζουν εξαιρετικό πρόσωπο στη διαδικασία των play off, όπου μάλιστα παραμένουν αήττητοι έπειτα από πέντε αγώνες (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες). Η ομάδα τού Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την ψυχολογία στα ύψη, μετά από τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» με το γκολ του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα. Από την άλλη, η Λαμία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι τρεις διαδοχικές ήττες στη διαδικασία των play out έφεραν την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα στην προτελευταία θέση και μόλις στο +1 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.
Άκρως αμφίρροπο το άλλο ζευγάρι. Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, αλλά και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα προσπαθήσουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Οι δύο σύλλογοι έρχονται από εκτός έδρας ήττες σε ντέρμπι και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), οι «ασπρόμαυροι» από τον Άρη και οι «ερυθρόλευκοι» από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί και την κούραση, που της άφησε η πορεία ως τα προημιτελικά του Conference League. Αυτή του Πέδρο Μαρτίνς, που βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, ευελπιστεί να πάρει ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
19:00 Παναθηναϊκός - Λαμία
ΑΥΡΙΟ
19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
*Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
ΣΤΙΣ 27/4 ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
Την Τετάρτη 27/4 θα διεξαχθούν και οι δύο αγώνες ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό θα αρχίσει στις 6 μ.μ., στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», ενώ στις 8 μ.μ. ορίστηκε η σέντρα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Κυπέλλου έχει οριστεί για το Σάββατο 21 Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass