Εφυγε με το κεφάλι ψηλά ο Ευριπίδης Γιάκος

ΧΘΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» - ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΟΥΓΙΑ - ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2022 21:04

Δεύτερη χρονιά στη Λάρισα ο Ευριπίδης Γιάκος, παίζοντας την πρώτη στον Απόλλωνα Λάρισας και φέτος στην ΑΕΛ, όπου αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια, τα 11 ως βασικός και πέτυχε 2 γκολ.

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που συνδύασε προσφορά, αλλά και ήθος.
Χθες, αφού έλυσε το πρωί το συμβόλαιό του με τη λαρισινή ομάδα, πήγε και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του Παναγιώτη Γκουτσίδη και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν. Κύριος με τα όλα του...
Ο Γιάκος δεν γνωρίζει πού θα αγωνισθεί την επόμενη χρονιά, αλλά στη Λάρισα και στις δύο ομάδες που αγωνίστηκε δέχθηκε κολακευτικά σχόλια.
Σε δηλώσεις του στην «Ε» είπε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Κούγια για την ευκαιρία που είχα να αγωνιστώ ξανά για τη μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές, τον φροντιστή και ιδιαιτέρα τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους είχαμε μια εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση, είμαι περήφανος για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε... Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ΑΕΛ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και ο κόσμος της να επιστρέψει στο γήπεδο γιατί ο λαός της ομάδας είναι πολύ μεγάλος...».
Στο μεταξύ, τη χθεσινή μέρα ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αντί ομιλίας προτίμησε να δείξει βίντεο στους παίκτες του και τους επισήμανε τα αμυντικά προσωπικά λάθη που έκαναν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου (0-0). Είπε μάλιστα ότι αν δεν ήταν ο Θεοδωρόπουλος σε καλή μέρα θα έχαναν.
Τόνισε ότι τέτοια λάθη δεν δικαιολογούνται, γιατί άλλο είναι να δέχεσαι επίθεση οργανωμένη και άλλο από δικά σου λάθη.
Από κει και πέρα τους ζήτησε μέχρι τα τελευταία παιχνίδια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, με στόχο να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.
Από σήμερα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Ηλιάδης, σε αντίθεση με τον Γκοτζαμανίδη και τον Θεολόγου που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.
Αύριο αναμένεται να μιλήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στους παίκτες, ενώ από τη Μεγάλη Πέμπτη και για τρεις μέρες οι παίκτες θα βρίσκονται σε άδεια. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη δεύτερη μέρα του Πάσχα και την Τετάρτη θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Β’.

 

ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ, 11.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ
Στην τελευταία συνεδρίασή της, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απάλλαξε (κατά πλειοψηφία) τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό αδίκημα, που ήταν πειθαρχική δίωξη για δυσμενείς κρίσεις, σε ανακοίνωση στις 30.01.2022.
Αντίθετα, η ίδια Επιτροπή επέβαλε στη θεσσαλική ομάδα πρόστιμο ύψους έντεκα χιλιάδων (11.000) ευρώ, ύστερα από την πειθαρχική δίωξη που της είχε ασκηθεί για δυσμενείς κρίσεις, σε άλλη ανακοίνωση στις 19.02.2022.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass