×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/312540

«Μύλος» στο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας

Δημοσίευση: 17 Απρ 2022 14:05

Μετά την κορυφαία ομάδα του Μάκη Χρήστου, αλλά και άλλων μεγάλων ομάδων, ακόμα μία προστίθεται στη λίστα των ομάδων που δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα που προκήρυξε η ΑΜΟΤΟΕ.

Είναι ίσως η χειρότερη προκήρυξη αγώνων που έχουμε δει στην ιστορία των αγώνων μοτοσικλέτας και μετά το περσινό φιάσκο οι ομάδες που είναι και η δύναμη του αθλήματος γυρίζουν την πλάτη δείχνοντας και την αγάπη τους για το σπορ, αλλά κυρίως σεβασμό σε πιλότους μηχανικούς και θεατές. Έτσι λοιπόν και η wolf racing έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση: Μετά από άπειρες διαβουλεύσεις και συζητήσεις στις οποίες έχουμε συμμετάσχει, αλλά και με μεγάλη ευθύνη και σεβασμό στις προσπάθειές μας, όσο και στις προσπάθειες των αθλητών-πελατών-φίλων μας νιώθουμε ντροπή και αηδία για την κατάντια που συντηρεί αυτή η Ομοσπονδία επί σειρά ετών στην Ελλάδα. Μια κατάντια για την οποία αποκλειστική ευθύνη έχει η Ομοσπονδία, καθώς σε μια ανοδική πορεία της μοτοσικλέτας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δεν είναι δυνατόν η αγωνιστική της πτυχή να είναι στον πάτο.
Η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει σε κανένα από αυτά τα άθλια κάτω του επιπέδου του αθλητισμού που εκπροσωπούμε εδώ και χρόνια με τιμή και ποιότητα «αγωνίσματα». Σε καμία της μορφή. Όταν μία Ομοσπονδία πέφτει σε λάθος χέρια με την κάλυψη της Κυβέρνησης έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Gallery άρθρου

{gallery}312540{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass