ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

O Τύρναβος στους ομίλους

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2014 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:15

«Μεθυσμένη» πολιτεία θυμίζει από χθες το απόγευμα η πόλη του Τυρνάβου, καθώς η αγαπημένη ομάδα της πόλης μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση κέρδισε τον Πιερικό στο Αλκαζάρ με 2-1 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην επόμενη φάση(32),  του κυπέλλου Ελλάδος.

Μια πρόκριση σκέτο…χρυσάφι διότι αν χαμογελάσει σήμερα το μεσημέρι λίγο η κλήρωση και αντιμετωπίσει στους ομίλους έναν εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού η ΠΑΟΚ, τότε η ΠΑΕ θα πάρει  μεγάλη οικονομική ανάσα για τη φετινή περίοδο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Αγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλούλος(77΄λ.τ. Στεργιανός), Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου(72΄Ζυγκερίδης), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Όττα(55΄Μούσα Ποκόνγκ), Σολφερίνο, Τσούκαλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ(Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Τσιάρας(77΄Μανίκας), Σπάσιτς, Μάρκοβιτς(70΄Κόιτς), Σίλβα, Αλεξίου, Μυστακίδης(62΄Γιαννούλης).

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

Σήμερα η κλήρωση

του Κυπέλλου Ελλάδας

 

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι η κλήρωση για τις αναμετρήσεις της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι και ώρα 12:00 στα γραφεία της στο Γουδί. Σε αυτόν τον γύρο, θα μετέχουν και οι δεκαοκτώ ομάδες της Σούπερ Λίγκα, οι οποίες μαζί με τις δεκατέσσερις που προκρίθηκαν από τον πρώτο, θα συνθέσουν τις «32», που θα μπουν στην κληρωτίδα, χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες. Θα δημιουργηθούν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση θα εξασφαλίσουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης κάθε ομίλου, στο πλαίσιο των οποίων θα διεξαχθούν μονοί αγώνες. Οι αγώνες των ομίλων θα είναι μονοί, με γηπεδούχο την εκάστοτε ασθενέστερη ομάδα, πράγμα που σημαίνει πως οι επικεφαλής των ομίλων θα δώσουν όλους τους αγώνες τους μακριά από τις έδρες τους. Από τη φάση των «16» και μετά, ξεκινούν οι νοκ άουτ διπλοί αγώνες, μετά από νέα κλήρωση. Όλοι οι νοκ άουτ αγώνες μετά τους ομίλους είναι διπλοί, με εξαίρεση φυσικά τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί ανεξαρτήτως των αντιπάλων, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με προγραμματισμένη ημερομηνία, για τις 9 Μαΐου του 2015.

Πιο αναλυτικά:

1ο Γκρουπ Δυναμικότητας: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Λεβαδειακός ή Παναιτωλικός.

2ο Γκρουπ Δυναμικότητας: Λεβαδειακός ή Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Βέροια, Ξάνθη.

3ο και 4ο Γκρουπ Δυναμικότητας : Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, Απόλλων Καλαμαριάς (άνευ αγώνος με Άρη), Ζάκυνθος (άνευ αγώνος με Δόξα Δράμας), Χανιά,

Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Ερμιονίδα, ΑΕΚ, Ηρακλής,Εθνικός Γαζώρου, Ολυμπιακός Β., Τύρναβος, Αιγινιακός.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ  

Λαμία-Ηρακλής          2-1       (0-1)

Φωκικός-ΑΕΚ            0-1       (0-4)

Ολυμπιακός Β.-ΑΕΛ  0-0       (1-0)

Φωστήρας-Αχαρναϊκός           1-0       (0-0)

Επισκοπή-Ηρακλής Ψαχνών   0-2       (1-1)

Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα 2-1       (1-1)

Πανηλειακός-Παναχαϊκή        1-1       (0-3)

Παναιγιάλειος-ΑΕ Ερμιονίδας            1-2       (1-0)

ΑΟ Τραχώνων            Αλίμου-Χανιά            2-3       (0-4)

Εθνικός Γαζώρου-Καρδίτσα  0-0       (1-1)

Τύρναβος-Πιερικός     2-1       (1-0)

Αγρ. Αστέρας-Αιγινιακός       1-1       (0-0)

* Υπενθυμίζεται ότι έχουν ματαιωθεί οι αναμετρήσεις Άρης-Απόλλων Καλαμαριάς και Ζάκυνθος-Δόξα Δράμας, μετά την απόφαση των Άρη και Δόξας να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και να αγωνιστούν στη Γ΄ εθνική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass