Ο βασιλιάς ανέβηκε στον θρόνο του

ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2022 19:10

Πρωταθλητής και με τη… βούλα στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ είναι από χθες ο Δωτιέας Αγιάς ο οποίος παρέλαβε το βαρύτιμο τρόπαιο αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης (2-1) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.


Την απονομή του Κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Ντακούλα έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης μαζί με τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, ενώ λίγο νωρίτερα ο κ. Μπουχλαριώτης μαζί με τον σύμβουλο της ΕΠΣΛ Κώστα Μερτζανίδη παρέδωσαν τα μετάλλια στο ποδοσφαιρικό τμήμα των πρωταθλητών.
Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, που περισσότερο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24’ με το συρτό σουτ του Μουλτσιά μετά από πάσα του Ντάλλα στον κενό χώρο, ενώ στο 58’ ο Τσιρογιάννης με πέναλτι (καταλογίστηκε σε χέρι του Ντούφα) ισοφάρισε σε 1-1.
Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 78’ ο Μακρής με σουτ (στο ξεκίνημα της φάσης οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ).
Ευκαιρίες χάθηκαν από τους Τσατσαλίδη (39’), Λεσάι (45’), Μακρή (51’) για τους γηπεδούχους και από τους Στ. Δραχαλίβα (9’), Μουλτσιά (23’), Βλαχάκη (50’), Ντούφα (52’), Αθανασούλη (90’+1’) για τους φιλοξενουμένους.
* Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης συγχαίρει την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α’ DeTox Κατηγορία και της εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τάσος Μπεριτζάς - Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Μάνικος, (64’ Παππάς), Δημολιός, Κορλός (46’ Χατζής), Κουμπούρας, Ντακούλας, Τσατσαλίδης (59’ Πατσιωτός), Σούμπαση (46’ Γκατζούλης), Λεσάι (46’ Μπλατσέρι), Τσιρογιάννης, Μακρής.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Ν. Δραχαλίβας, Ντούφας, Γκαντούνας, Αθανασούλης, Πάτσης, Βλαχάκης, Ντάλλας, Στ. Δραχαλίβας, Μουλτσιάς (79’ Γεωργούλης), Σεμερτζίδης, Μπουμπουνάρας.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
Με τέσσερα γκολ του Αλέκου Κουβελά η ΑΕ Κιλελέρ επικράτησε 4-2 του Παναγροτικού.
Ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και μάλιστα μετά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε χθες βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ καθώς έφτασε τα 27 γκολ, έξι περισσότερα από τον δεύτερο του πίνακα των σκόρερ Λεσάι του Δωτιέα Αγιάς.
Ο Παναγροτικός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 21’ με τον Γκανάβα, όμως αρχικά στο 36’ και στη συνέχεια στο 44’ ο Κουβελάς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).
Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 88’ με το αυτογκόλ του Καρακάνου που προσπάθησε να απομακρύνει σέντρα του Χριστοδούλου, όμως στο 89’ και στο 90’+1’ ο Κουβελάς με άλλα δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Γιαννακός): Αρκουδής, Γαρουφαλιάς, Μιλίγκας, (46’ Ζιόμπουρας), Χατζηλιάδης, Καρακάνος, Ντιντής, (80’ Ζάχος), Κορδαλής, Αναδολού, (75’ Παπαχρήστος), Κωστόπουλος (46’Αργύρης), Κουβελάς, Τζέκας.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χρ. Καπελιάνης): Κωνσταντίνου, Αλατάς (60’ Ανυφαντής), Σέντζας, Περήφανος, Ψαρούλης, Χουσενάι, Γκανάβας, Δημητρόπουλος, Γκουντίκας, Πετράκης (80’ Μπαλανίκας), Χριστοδούλου.
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κιλελέρ-Παναγροτικός    4-2
Δωτιέας Αγιάς-Οικονόμος    2-1
Φαλανιακός-Αχιλλέας Φ.    (19/4)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Δωτιέας Αγιάς    23-7    72
—————————————
2 Οικονόμος    13-11    57
3 Φαλανιακός    13-9    56
4 ΑΕ Κιλελέρ    16-12    52
5 Αχιλλέας Φ.    12-20    37
6 Παναγροτικός    6-24    32
*Φαλανιακός και Αχιλλέας Φ. έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/4, 17:00)
Αχιλλέας Φ.-Παναγροτικός
Φαλανιακός-Οικονόμος
Κιλελέρ-Δωτιέας Αγιάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass