Χωρίς Ηλιάδη και στον Βόλο...

*ΠΑΝ. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ...

Δημοσίευση: 13 Απρ 2022 21:20
Οι θαυμαστές του Ηλιάδη, όπως ο Θανάσης Τέλιος,  δεν θα τον δουν αγωνιζόμενο ούτε στον Βόλο Οι θαυμαστές του Ηλιάδη, όπως ο Θανάσης Τέλιος, δεν θα τον δουν αγωνιζόμενο ούτε στον Βόλο

Η ΑΕΛ έχει απολέσει τις ελπίδες ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις οποίες αποκομίζει  κέρδη.


Όπως είναι η βαθμολογική συγκομιδή  (έστω και για  λόγους ιστορικής σημασίας), να δοθούν ευκαιρίες  σε νέα παιδιά και να δοκιμαστούν νέες τακτικές.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δοκιμάζει  πολλές παραλλαγές στο σύστημα  4-4-2, ενώ δίνει  ευκαιρίες σε νέα παιδιά με το σκεπτικό ότι αξίζουν να  τις πάρουν και όχι να παίξουν  από  υποχρέωση. Αυτό σημαίνει  ότι δεν θα παίξουν όλοι αλλά αυτοί που θα επιλεγούν. Μπορεί να δοθεί ευκαιρία και στον νεαρό Παναγιώτη Νινίκα...
Αύριο η ΑΕΛ παίζει στον Βόλο αύριο (15:00) εκτός έδρας  με την τοπική Νίκη που έχει βάλει... πλώρη για την τρίτη θέση και μετράει πέντε διαδοχικές επιτυχίες.  Ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες  Ηλιάδη (έχει οστικό οίδημα), Γκοτζαμανίδη, Θεολόγου και τον Όγκμποε που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.
Αμφίβολη είναι  η συμμετοχή  του Αλέξανδρου Νικολιά και θα φανεί στη σημερινή προπόνηση.
Μετά τη σημερινή  προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2.
Την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στις 14:45 ορίστηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ, η αναμέτρηση ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.
Αναλυτικά η 32η αγωνιστική Α’ όμιλος:
Σάββατο 16 Απριλίου 2022
14:45 Ολυμπιακός Πειραιώς Β’ - Αλμωπός Αριδαίας
14:45 Τρίκαλα - ΠΑΟΚ Β’

Κυριακή 17 Απριλίου 2022
14:45 Βέροια - Ξάνθη ΕΡΤ3
14:45 ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου
14:45 Απόλλων Πόντου - Πιερικός
14:45 ΠΟΤ Ηρακλής - Θεσπρωτός
14:45 Πανσερραϊκός - Καβάλα
14:45 Απόλλων Λάρισας - Νίκη Βόλου
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ...
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου ενεργοποίησε σε βάρος της ΑΕΛ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμ Σεμπάστιαν Σπαρβ του Τόρ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 379/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 35/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

giakos.jpg

Τα γενέθλια του Γιάκου...

Το καλό κλίμα στην ΠΑΕ ΑΕΛ φαίνεται και από τις εκδηλώσεις των παικτών. Ο Ευριπίδης Γιάκος γιόρτασε τα γενέθλιά του (συμπλήρωσε τα 31 χρόνια) παρέα με τους Ηλιάδη, Μπέρτο, Γαρουφαλιά, Κούστα και τον γυμναστή Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Μαζί τους και ένας πρώην... ο Νίκος Καρανίκας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass