Διακόπηκε λόγω επεισοδίων το Περιστέρι-ΠΑΟΚ

*ΣΤΗΝ Α1 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2022 20:00

Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας μεταξύ Περιστερίου και ΠΑΟΚ, για τον προκριματικό γύρο της Γ’ φάσης της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης, κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 8-8. Σύμφωνα με τις πρώτες

πληροφορίες, οπαδοί των γηπεδούχων εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και κινήθηκαν εναντίον παίκτη του «Δικεφάλου», με τον οποίο φέρεται να υπήρξε νωρίτερα λεκτική αντιπαράθεση.
Η Αστυνομία κλήθηκε να εκκενώσει τις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Χωράφας, όμως τελικά αποφασίστηκε η οριστική διακοπή και το κλείσιμο του φύλλου αγώνα, το οποίο θα διαβιβαστεί στην αθλητική δικαιοσύνη, όπου θα κριθεί η τύχη του παιχνιδιού, αλλά και η συνέχεια των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη και το σημερινό ματς θα καθόριζε ποια από τις δύο θα προκρινόταν στα πλέι οφ (με αντίπαλο στα προημιτελικά τον Πανιώνιο) και ποια θα συνέχιζε στα πλέι άουτ (όπου περιμένει το Παλαιό Φάληρο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass