Ηττα και αγωνία στον Απόλλωνα Λάρισας

Εχασε στη Φιλιππούπολη από την Καβάλα με 1-0

Δημοσίευση: 11 Απρ 2022 20:25

Απρόσμενη ήττα γνώρισε χθες στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος έχασε από την Καβάλα με 1-0, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στον Α΄ Ομιλο της Super League 2.


Μια ήττα που βάζει σε περιπέτειες τους «κυανόλευκους», οι οποίοι θα χρειαστεί στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές να καταβάλουν υπερπροσπάθεια, για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Η λαρισινή ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πετύχει γκολ, πράγμα που πέτυχε όμως κόντρα στη ροή του αγώνα στο 76′ η Καβάλα.
Έτσι η μακεδονική ομάδα - που είχε τη συμπαράσταση και φίλων της, στη Λάρισα - ανέβηκε στους 26 βαθμούς (15η θέση), ενώ ο Απόλλωνας παρέμεινε στους 28 πόντους (12η θέση).
Ο Villa με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτση στο 33′, ενώ στο 36′ ένα μακρινό σουτ του Λίταινα πέρασε και αυτό λίγο άουτ.
Από πλευράς Καβάλας απείλησε την εστία του Απόλλωνα στο 8΄ο Καραγιάννης με σουτ και ο Έμπερτ με φάουλ στο 20′ που ανάγκασε τον Αστρά να αποκρούσει εντυπωσιακά.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο μοιρασμένο, με την Καβάλα να προειδοποιεί με τον Καγιούμπι στο 71′, ενώ στο 76′ μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Έμπερτ, ο Καγιούμπι από τα όρια της μικρής περιοχής κέρδισε τον Αστρά, σημειώνοντας το 0-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Στα εναπομείναντα λεπτά ο Απόλλωνας στο 80′ είχε μία αξιόλογη τελική με τον Βαγγέλη Νούσιο έπειτα από ασίστ του Ανδρέα Σταματή.
Διαιτητής ήταν ο κ. Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Ζήρδα (Αθηνών), Φίλο (Βοιωτίας).
Για τον ρέφερι εκφράστηκαν παράπονα από την πλευρά του Απόλλωνα, υποστηρίζοντας πως ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, χωρίς να τους δείξει κάρτες, κάτι που έκανε με ευκολία στους παίκτες της λαρισινής ομάδας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Καλούσης, Τiboue, Πετράκης (87′ Σκούπρας), Χατζής, Λίταινας, Villa, Μπαλογιάννης, Κaramoko (60′ Νούσιος), Σταματής.
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης (83′ Μπελεβώνης), Άρμαλας, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Καραγιάννης (46′ Οκάν), Έμπερτ (90′ Ρέτσος), Σαμπανίδης, Καγιούμπι, Σταμένκοβιτς (58′ Αλιμί).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass