Ανάσα για τον Σμόλικα με… τριπλό Πρισακάρου

Δημοσίευση: 10 Απρ 2022 21:25

Σημαντικό βήμα παραμονής έκανε χθες στη Νέα Πολιτεία ο Σμόλικας Φαλάνης, όπου επικράτησε με 4-2 επί της Αστραπής, σε ένα ματς ροντέο με αρκετές φάσεις και γκολ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Αρχικά στο 8’ ο Πρισακάρου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 27’ ο Βρούβας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Παπαγιάννης τον πρόλαβε στο τετ-α-τετ και μπλόκαρε σταθερά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σμόλικας έχασε με τη σειρά του σημαντική ευκαιρία να διευρύνει το σκορ με τον Λάλλο που πλάσαρε άστοχα από πολύ κοντινή απόσταση.
Ωστόσο στο 39’ ο Βρούβας κατάφερε, για λογαριασμό των γηπεδούχων, να νικήσει αυτήν τη φορά σε τετ-α-τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία. Σημαντική ευκαιρία για ανατροπή με τον Κυριάκο είχαν στο 45’ οι γηπεδούχοι, όμως ο Παπαγιάννης αποσόβησε τον κίνδυνο. Ενώ έπειτα από δύο λεπτά στις καθυστερήσεις, ο Σμόλικας κέρδισε πέναλτι και ο Πρισακάρου έκανε το 2-1.
Στην επανάληψη του αγώνα οι γηπεδούχοι έφεραν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου απ’ τα 30 μέτρα στο 51’. Παρ’ όλ’ αυτά, έπειτα από πέντε λεπτά, στο 56’ ο Μανακούσιος έβαλε μπροστά στο σκορ (3-2) τους φιλοξενούμενους με απίθανο πλασέ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο παραθυράκι. Στο 61’ ο Πρίφτης αποβλήθηκε, για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, με δεύτερη κίτρινη λόγω ριψοκίνδυνου μαρκαρίσματος χωρίς αυτό, όμως, να στοιχήσει στην ομάδα της Φαλάνης αφού κατάφερε με δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε ξανά εύστοχα, για το χατ τρικ, ο Πρισακάρου να διαμορφώσει το τελικό 4-2 υπέρ του Σμόλικα στο 67’.
Τον αγώνα διηύθυναν οι: Νίτσας, Γκαρέλης, Παπαγεωργίου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Φαρμάκας, Κυρίτσης (84’ Αντωνόπουλος), Σκόμπας (64’ Μπονιάς), Κατσιανός, Παπανικολάου, Κολλάτος (76’ Ζαρκάδης), Φίλλης, Φασούλας (76’ Βέλας), Καλτσάς, Κυριάκος, Βρούβας (63’ Μαριγκούδης).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Τάφα, Πρίφτης, Περδίκης, Λάλλος, Παπαθανασίου (46’ Μανακούσιος), Χριστακέας (73’ Χαζίζι), Καρυώτης, Κόκκινος (63’ Παπαγεωργίου), Πρισακάρου.
ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΗΚΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass