MotoGP

Επιστροφή στην Αμερική και ο Marquez στις πίστες

Δημοσίευση: 10 Απρ 2022 14:05

Τα MotoGP επιστρέφουν στην Circuit of the Americas (COTA) για ένατη φορά σήμερα.

Μέχρι το 2019 η πίστα είχε φιλοξενήσει για 9 συνεχόμενες φορές το Grand Prix. To 2020, το Grand Prix ακυρώθηκε λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19, με τα MotoGP να επιστρέφουν το 2020.
Θα είναι το 34ο Grand Prix που φιλοξενείται στις Η.Π.Α., με τη Laguna Seca να κατέχει τη μερίδα του λέοντος αυτών των συμμετοχών (15), το Austin και την Indianapolis να ακολουθούν (από 8) και τέλος την Daytona (2). Ο Marc Marquez είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην COTA, έχοντας 7 νίκες στο όνομά του (όλες στα MotoGP), ενώ τον ακολουθούν ο Alex Rins με 3 (1 στα MotoGP, 1 στη Moto2 και 1 στη Moto3) και ο Romano Fenati με 2 νίκες (και οι 2 στη Moto3). Επίσης, ο Marc Marquez έχει πάρει 7 από τις 8 pole position στη μεγάλη κατηγορία, ενώ όσον αφορά τις νίκες, η Honda έχει πάρει 7 και η Suzuki 1.
Οι θεράποντες ιατροί έδωσαν το «πράσινο φως» ώστε ο Marc Marquez να δώσει το «παρών» στο Circuit Of The Americas το προσεχές Σαββατοκύριακο εν όψει του τέταρτου κατά σειρά αγώνα της φετινής χρονιάς στο MotoGP.
Οι γιατροί επέτρεψαν στον Marc Marquez να επιστρέψει στους αγώνες μετά την πτώση του στο warm-up στο GP της Ινδονησίας και την επακόλουθη διάγνωση διπλωπίας. Μετά την ολοκλήρωση τριών αγώνων, ο Aleix Espargaro βρίσκεται στην κορυφή της κούρσας του Πρωταθλήματος Αναβατών με 45 βαθμούς μετά τη νίκη του στην Αργεντινή την προηγούμενη Κυριακή. Μετά το συναρπαστικό GP Αργεντινής, άπαντες περιμένουν τη σημερινή μάχη στις 21.00 με ανυπομονησία σε μία πίστα που τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass