ΑΛ. ΝΙΚΟΛΙΑΣ

Εστω και την ύστατη στιγμή…

ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΜΑΡΚΟ ΝΙΝΟ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2022 21:05

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς ως φοιτητής της Φαρμακευτικής Πατρών επί πτυχίω φαίνεται ότι βρήκε το φάρμακο για να βάζει γκολ, καθώς στα τελευταία παιχνίδια πέτυχε δύο τέρματα (το ένα την περασμένη Τετάρτη στην Καβάλα κόντρα στη φερώνυμη ομάδα που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ).

Όταν τον βρήκαμε χθες μας σχολίασε το γεγονός ως εξής: «Το γκολ, χρειάζεται και λίγη τύχη, αλλά αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα έτσι ώστε να μπορέσουμε έστω και την ύστατη στιγμή να πετύχουμε τον στόχο. Δεν μας χαρίζεται κανένας, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν...».
Λακωνικός ο Αλέξανδρος Νικολιάς προσπαθεί να κάνει ντρίπλες με την μπάλα, παρά με τις... λέξεις. Και σίγουρα το θέαμα που προσφέρει είναι ιδιαίτερα απολαυστικό.
Βέβαια δικαιολογημένα δεν θέλησε να πει πολλά, αφού το ... «κρείττον του λαλείν το σιγάν».
Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, όπου αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Θεοχάρη Ηλιάδη σε αντίθεση με τον Γκοτζαμανίδη και τον Θεολόγου που παραμένουν τραυματίες. Οι εκτιμήσεις για τον Γκοτζαμανίδη αναφέρουν ότι θα επιστρέψει μετά το Πάσχα. Επίσης απόντας θα είναι ο τιμωρημένος Όγκμποε.
Σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, ο προπονητής έδειξε ότι προσανατολίζεται σε διάφορα σχήματα, αλλά και παίκτες σε νέες θέσεις, όπως τον 20χρονο Μάρκο Νίνο που εξελίσσεται σε πολυεργαλείο.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.


ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Τέσσερις υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται στο πινάκιο της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Τρεις νέες προσφυγές από τους Μιχαήλ, Συμελίδη, Πατράλη και μία εξ αναβολής από τον Στοΐνοβιτς κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν προγραμματιστεί να εκδικαστούν μεθαύριο και ώρα 16:00.
Αναλυτικά τις υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ:
1. Αθανάσιος Στοΐνοβιτς (Εξ αναβολής), 2. Αλέξιος Μιχαήλ, 3. Παναγιώτης Συμελίδης, 4. Εμμανουήλ Πατράλης.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Ολυμπιακός Β’ - Θεσπρωτός
ΑΥΡΙΟ
14:45 ΝΠΣ Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΡΤ3)
14:45 ΠΟΤ Ηρακλής - Πιερικός
14:45 Πανσερραϊκός - Α.Ο. Ξάνθη
14:45 Απόλλων Λάρισας - Α.Ο. Καβάλα
14:45 ΑΕΛ - Αλμωπός Αριδαίας
14:45 ΑΟΤ - Νίκη Βόλου
14:45 Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’ - Ολυμπιακός Βόλου
Ρεπό: Απόλλων Πόντου


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2021/22
(Super League 2 - Α’ Όμιλος)
1. Βέροια    27 αγ.     65
2. ΑΕΛ     27    59
3. Α.Ο. Ξάνθη    27    47
4. Νίκη Βόλου    27     47
5. Αναγ. Καρδίτσας    26    44
6. Αλμωπός Αριδαίας    27    38
7. ΠΟΤ Ηρακλής    27    37
8. ΠΑΟΚ Β’    28    35
9. Απόλλων Πόντου    27    33
10. Ολυμπιακός Β’    25    32
11. Θεσπρωτός    27    30
12. Απόλλων Λάρ.     27    28
13. Πιερικός    27    27
14. Πανσερραϊκός    27    25
15. Καβάλα     26    23
16. Ολυμπιακός Β.    26     21
17. Τρίκαλα    28     21

 

Πειθαρχική δίωξη για δηλώσεις κατά Κούγια

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και στον τεχνικό διευθυντή της, Παύλο Μυροφορίδη, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, διότι προέβησαν σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις και εξυβρίσεις κατά του ιδιοκτήτη και προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισας, Αλεξίου Κούγια.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και του τεχν. διευθυντή αυτής Παύλου Μυροφορίδη, διότι προέβησαν σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις και εξυβρίσεις κατά του ιδιοκτήτη και προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισας Αλεξίου Κούγια.
Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

ΑΕΛ-Αλμωπός: Μανούχος

ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ: ΝΤΑΟΥΛΑΣ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2. Ο 33χρονος Ευάγγελος Μανούχος, ασφαλιστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αργολίδας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αλμωπό Αριδαίας, που θα γίνει αύριο Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 14:45 στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εντός εδρας ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ (01/12/2021) για το Κύπελλο Ελλάδας, τη σεζόν 2020-2021, στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα (15/05/2021) για τα play out της Super League 1, στην ήττα 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης (04/10/2020) για τη Super League 1, τη σεζόν 2018-2019, στην εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (05/05/2019) με 3-0 στο AEL FC ARENA και στην εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία (24/02/2019) με 2-1 στο ΔΑΚ Λαμίας.
Βοηθοί του ορίστηκαν ο Κωνσταντίνος Λιόντος και ο Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου). Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κουζάκης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.
Στον αγώνα Απόλλωνα Λάρισας - Καβάλα διαιτητής θα είναι ο Ντάουλας (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους Ζίρδα (Αθηνών), Φίλο (Βοιωτίας) και τέταρτο τον Αλάμπεη (Αθηνών).
Ο Περράκης θα διευθύνει τον αγώνα Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αναλυτικά, όλοι οι ορισμοί του 1ου Ομίλου είναι οι ακόλουθοι:

 

ΑΥΡΙΟ 14:45
Ολυμπιακός Β’ - Θεσπρωτός (Σάββατο 9/4 - 17:00): Ρηγόπουλος (Ηλείας), Καραλής (Ηλείας), Κομισοπούλου (Χανίων), 4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας), παρ.: Λιανός (Βοιωτίας).
ΠΑΟΚ Β’ - Ολυμπιακός Βόλου: Μαλούτας (Ημαθίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας), Σάββας (Σερρών), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), παρ.: Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου).
Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας: Περράκης (Αθηνών), Χατζηνάκος (Δράμας), Καραγιάννης (Θράκης), 4ος: Πουλικίδης (Δράμας), παρ.: Σπύρου (Καστοριάς).
Ηρακλής - Πιερικός: Μπούμπας (Ηπείρου), Νίκζας (Λάρισας), Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος: Τακίδης (Κιλκίς), παρ.: Φωτιάδης (Σερρών).
Πανσερραϊκός - Ξάνθη: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), παρ.: Γαβριηλίδης (Θράκης).
Απόλλων Λάρισας - Καβάλα: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Ζίρδας (Αθηνών), Φίλος (Βοιωτίας), 4ος: Αλάμπεης (Αθηνών), παρ.: Ευθυμιάδης (Πιερίας).
ΑΕΛ - Αλμωπός Αριδαίας: Μανούχος (Αργολίδας): Λιόντος, Διαμαντής (Ηπείρου), 4ος: Τάσης (Ηπείρου), παρ.: Κουζάκης (Θεσσαλίας).
Τρίκαλα - Νίκη Βόλου: Βλάχος (Ανατ. Αττικής), Φράγιος, Μποζατζίδης (Μακεδονίας), 4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας), παρ.: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).
Ρεπό: Απόλλων Πόντου.

 

Του Σωτ. Κελλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass