Με το βλέμμα στην πρόκριση

ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2022 20:35

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ν. Λάρισας θα υποδεχθούν σήμερα εξ αναβολής στο γήπεδο της Νεάπολης τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.


Οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Νομού θα διεκδικήσουν την κατάκτηση της νίκης, αλλά έχουν το πλεονέκτημα ότι προκρίνονται και σε περίπτωση ισοπαλίας, καθώς ευνοούνται στα σενάρια ισοβαθμίας (Οι υπόλοιποι αγώνες έχουν ήδη ολοκληρωθεί).

 

H K15
Αρχικά με ώρα έναρξης στις 11.30 π.μ. θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες Παίδων (Κ15), όπου -βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων- διαφαίνεται σαφής υπεροχή των Λαρισαίων, οι οποίοι αν νικήσουν θα τερματίσουν πρώτοι στον όμιλό τους και θα αγωνιστούν με αντίπαλο την ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησίας) που τερμάτισε 2η στον 4ο Όμιλο.
Σε ενδεχόμενο ισοπαλίας η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα θα τερματίσει δεύτερη και θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ευβοίας που τερμάτισε πρώτη στον 4ο Όμιλο.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ήπειρος     19-3     13
Κέρκυρα     18-10     12
Τρίκαλα      11-8     12
Λάρισα     13-5     11
Θεσπρωτία     5-8     7
Πρέβεζα/Λευκάδα     3-15     3
Άρτα     3-23     0

 

Η Κ17
Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παραλάβουν οι Νέοι (Κ17) με ώρα έναρξης της δικής τους προσπάθειας στις 13.30, με χαρακτηριστικό ότι ή θα τερματίσουν πρώτοι (σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας) ή θα αποκλειστούν από την επόμενη φάση στην απευκταία περίπτωση της ήττας. Πάντως, αν προκριθούν οι Λαρισαίοι θα αντιμετωπίσουν και σε αυτό το επίπεδο την αντίστοιχη ομάδα της Μαγνησίας που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον 4ο Όμιλο.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κέρκυρα     7-3     11
Άρτα     6-4     11
Λάρισα     9-3     10
Ήπειρος     7-4     8
Πρέβεζα/Λευκάδα     8-6     7
Τρίκαλα     4-8     5
Θεσπρωτία     2-15     0
* Έγινε δεκτή ένσταση αντικανονικής συμμετοχής της ΕΠΣ Κέρκυρας εις βάρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, από την οποία αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί.


ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους δύο σημερινούς αγώνες ορίστηκε να διευθύνει ο Κατερινιώτης διαιτητής Γ’ Εθνικής Γιώργος Ασλανίδης με βοηθούς τον Γιώργο Κουτσικανίδη και τη Δήμητρα Τσικλητάρη, επίσης από την ΕΠΣ Πιερίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass