Αρχισαν οι συζητήσεις για ανανέωση συνεργασίας ΠΑΕ ΑΕΛ και Γκουτσίδη

*ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΣΤΑ *ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2022 21:00

Αιφνίδια βρέθηκε χθες στη Λάρισα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, για να συζητήσει την ανανέωση συνεργασίας με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη και τα μέλη του τεχνικού τιμ, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Αλέξη Σπυρόπουλο.
Ο κ. Κούγιας πρότεινε στον Παναγιώτη Γκουτσίδη διετές συμβόλαιο συνεργασίας και συμφώνησαν να οριστικοποιήσουν τις συζητήσεις μόλις τελειώσει η σεζόν.


Στο μεταξύ ο κ. Κούγιας έκανε επέκταση του συμβολαίου στον Κριστιάν Κούστα για τρία ακόμα χρόνια αφού λήγει σε έναν χρόνο. Θα ανήκει δηλαδή στην ομάδα μέχρι το 2026 (μάλιστα του δόθηκε τον Δεκέμβριο αύξηση 5.000 ευρώ).
Τέλος, για τον Νικολιά, που τελειώνει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει στην ομάδα, σε αντίθεση με τους Ομάρ και Γαρουφαλιά που μάλλον θεωρούνται παρελθόν.
Ο κ. Κούγιας πήγε και στα αποδυτήρια λέγοντας ότι στην Ξάνθη κόπηκαν κάποιοι στην αξιολόγηση και θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί για να μην κοπούν και κάποιοι άλλοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είπε ότι για ορισμένους που δεν παίζουν καλά δεν θα υπάρχει αύριο, αφού θέλει να βλέπει σε κάθε αγώνα να τα δίνουν όλα οι ποδοσφαιριστές για να μη γίνονται έρμαιο των ψιθύρων.
Δεν είναι τυχαίο ότι επανέλαβε αρκετές φορές στους παίκτες τη φράση... «είστε υπό αξιολόγηση».

ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ
Στους παίκτες, εκτός του Κούγια, αλλά σε διαφορετικό χρόνο μίλησε και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης.
Τους είπε ότι η ομάδα ανεξαρτήτως βαθμολογικής συγκομιδής θα πρέπει μέχρι το τέλος να παλέψει για όλα τα παιχνίδια και ειδικά οι νεαροί που έχουν μέλλον θα πρέπει όταν φοράνε τη φανέλα της ομάδας να παίζουν για τη νίκη και να αποκτήσουν πνεύμα νικητή, όπως ταιριάζει σε ομάδα σαν την ΑΕΛ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΙΚΟΛΙΑ
Χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπόνηση.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση και στις 14.30 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Καβάλα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη φερώνυμη ομάδα σε ένα παιχνίδι που για τους γηπεδούχους είναι τελικός και για την ΑΕΛ έχει χαρακτήρα γοήτρου.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass