Εντυπωσιακά «διπλά» για Γόννους, Βλαχογιάννι

Στη χθεσινή 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ της «DE-TOX» -Α’ ΕΠΣΛ - Ξέφυγε από την «κεκαυμένη ζώνη» η Αμπελιά

Δημοσίευση: 04 Απρ 2022 21:05

Ανακατεύεται η τράπουλα στη μάχη της παραμονής στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ.


Ο Όλυμπος Γόννων στάθηκε όρθιος στη Γιάννουλη κερδίζοντας με 2-0 τη Δήμητρα και πατάει πιο σταθερά στα πόδια του, η Αμπελιά μετά το 3-1 επί του Αβέρωφ ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη στην οποία υποχώρησε ο Αμπελωνιακός ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία στο Μαυροβούνι.
Βήμα σωτηρίας έκανε η Δόξα Αργυροπουλίου που νίκησε 2-1 τον ΑΣ Βορειοηπειρωτών, καθώς και η Δόξα Βλαχογιαννίου που πήρε πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Φαλάνη με 3-1 επί του Σμόλικα.
Στην κορυφή του ειδικού βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο Δαμασιακός που νίκησε 1-0 την Αστραπή Ν. Πολιτείας.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σμόλικας-Βλαχογιάννι    1-3
Αμπελιά-Αβέρωφ    3-1
Δαμασιακός-Αστραπή Ν.Π.    1-0
Μαυροβούνι-Αμπελωνιακός    0-0
Δήμητρα Γιάνν.-Γόννοι    0-2
Αργυροπούλι-Α.Σ. Βορειοηπειρωτών    2-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δαμασιακός    12-3    35
2. Μαυροβούνι    10-6    34
3. Δήμητρα Γιάνν.    9-3    33
4. Γόννοι    13-3    31
5. Σμόλικας    8-11    29
6. Αμπελιά    8-9    27
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
7. Αργυροπούλι     8-10    25
8. Αμπελωνιακός    7-7    25
9. Βλαχογιάννι    11-10    22
10. Αβέρωφ    7-12    14
11. Α.Σ. Βορειοηπειρωτών    4-17    11
12. Αστραπή Ν.Π.    4-10    8

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(9/4, 16:00)
Αβέρωφ-ΑΣ Βορειοηπειρωτών
Αμπελωνιακός-Αμπελιά
Βλαχογιάννι-Αργυροπούλι
Γόννοι-Μαυροβούνι
Αστραπή ΝΠ-Σμόλικας
Δαμασιακός-Δήμητρα Γιάνν.


Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια των πλέι-άουτ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

 

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ
Χάρη στο γκολ του Στέλιου Λέτσιου στο 87’ («χρυσή» αλλαγή για τον Β. Νάρη) ο Δαμασιακός πήρε τη νίκη απέναντι στη μαχητική Αστραπή Ν. Πολιτείας και εκμεταλλευόμενος το «στραβοπάτημα» της Δήμητρας Γιάννουλης πέρασε στην κορυφή του ειδικού βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι, που πίεσαν αρκετά τον αντίπαλό τους, είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο 22’ και την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο το σουτ του Καλτσά μετά την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ ο Φίλης είχε στο 72’ μία ακόμα πολύ καλή στιγμή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σκάρπας, με βοηθούς τους κ. Σκυβαλίδα και Κοντογιώργο.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης-Ν. Χατζηγιάννης): Τσιάλτας Στ., Μπακαΐμης Στ., Μουσιάρης Θ., Ιωαννίδης, Οικονόμου, Δούκας, Μουσιάρης Δ., Λούτσος, Τσούτσας, Τσιάλτας Θ. (58’ Λέτσιος Στ.), Βίδρας (82’ Σκούπρας).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Φαρμάκας, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κατσιάνος, Παπανικολάου, Πέτρου (58’ Μπόνιας), Φασούλας (58’ Σκόμπας), Βρούβας (58’ Κωνσταντίνου), Καλτσάς, Φίλης, Μαρικούδης (82’ Βέλας).

 

ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Σε μέτρια επίπεδα κυρίως λόγω του δυνατού αέρα κινήθηκε το παιχνίδι στο Μαυροβούνι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Αμπελωνιακό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τους βαθμούς και είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 20’ με τον Μπαρούτζα και στο 35’ με τον Αλατά οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Από κει και πέρα δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο για να λήξει το ματς χωρίς τέρματα.
Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Νάκα.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Ντούρας, Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ. (65’ Τατσέλος), Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης, Εμμανουήλ (55’ Πράπας), Ακριβόπουλος (80′ Μαγγόλας), Ράχης (80’ Πασιάς).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Βαρσάμης, Κολιός (80’ λ.τ. Γωγάκος Γ.), Μπαρούτζας, Αλατάς, Μεσημέρης, Λέκα, Γκιόνα, Κέρι (70’ Βούκιας), Γωγάκος Δ., Αλεξόπουλος Αχ., Χατζούλης.

 

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ
Πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Γιάννουλη επί της τοπικής Δήμητρας με σκορ 2-0 πέτυχε ο Όλυμπος Γόννων και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Αν και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν στα πρώτα λεπτά την εδαφική υπεροχή απειλώντας στο 3ο λεπτό με τον Καρβούνη, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση και να ανοίξουν το σκορ στο 32’ με το σουτ του Κόκρα.
Η Δήμητρα παραλίγο να δώσει την απάντησή της στο 45’ αλλά ο Καρβούνης από καλή θέση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Όλυμπος πήρε αέρα δύο τερμάτων καθώς στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Ε. Μπούμπουλης δέχθηκε μία προωθημένη μπαλιά και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι επιθετικά δεν παρουσίασαν κάτι το αξιόλογο, ενώ στο 70’ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι ωστόσο ο διαιτητής κ. Μπουρουζίκας είχε αντίθετη άποψη.
Στις καθυστερήσεις (90’+2’) το σκορ θα μπορούσε να είχε διευρυνθεί ωστόσο ο Σερίφης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Δεδικούση.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας-Θ. Δουζένης): Καρκατσέλας, Ραμάι, Σαπάκος (50’ Αμπατζίδης), Κουρούτσαλης, Ντόκος, Τάφα, Φώτος, Μπαμπάλης, Σπανός, Μπάκος, Καρβούνης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές, Γουγουλιάς, Μπούμπουλης Θ., Συγκούνας, Γκαμπέτας, Σερίφης, Μάντζιαρης, Κόκρας (87’ Κολτσίδας), Γαγάρας, Μπούμπουλης Ε. (87’ Τσιτζιλώνης).

 

ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ
Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου μέσα στη Φαλάνη με 3-1 επί του Σμολικα. Μία νίκη που κρατά ζωντανή την ομάδα του Ν. Χρόνη (η οποία είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Γελαλή) στο κυνήγι της παραμονής.
Στο 39’ ο Ιωαννίδης με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια του Γελαλή έγραψε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 59’ ο Λιάκος (προηγήθηκε φάουλ του Παπαγεωργίου, αλλά ο Γραβάνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα).
Στο 69’ και πάλι ο Ιωαννίδης μετά από φάουλ του Γελαλή και σύγχυση που δημιουργήθηκε στην αντίπαλη περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 73’ σφράγισαν τη νίκη τους με τον Γελαλή (1-3) από πάσα του Ιωαννίδη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος, με βοηθούς τον κ. Γκαρέλη και την κ. Δεληγιάννη.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Πρίφτης, Μανακούσιος Θ., Τάφα (72’ Λιάκος), Παπαθανασίου (80’ Χαζίζι), Λάλλος, Περδίκης, Χριστακέας (72’ Καρυώτης), Κόκκινος (46’ Μανακούσιος Δ.), Γκαλμπογκίνης (46’ Παπαγεωργίου), Πρισακάρου.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Χρόνης): Γραβάνης, Παληγιάννης, Πατσής, Φράτζας, Κυπαρίσσης, Τσιάρας, Γκουρομπίνος Δ. (60’ Καρακίτσιος), Κοντοθανάσης, Πέτρου Θ., Γελαλής (75’ λ.τ. Γκουρομπίνος Μ.), Ιωαννίδης (85’ Λάκης).

 

ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ
Νίκη που τον βγάζει από την επικίνδυνη περιοχή του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε η Αμπελιά με 3-1 επί του Αβέρωφ.
Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Καρατζούκου (8’) και Αντωνίου (20’), ενώ στο 65’ ο Πετράκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 88’ με τον Γιαννούλα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ι. Ντελέζος, με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Δ. Κοτούμπα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Δ. Βλάχος): Παπαγούλας, Χάμος, Αντωνίου, Πετράκης, Νικολακούλης, Κοτρώτσος, Χατζής, Μπλάντας (75′ Γαλάνης), Χύσα, Καρατζούκος, Τσαπατώρης.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Φ. Πλίτσης): Τζήκας, Στεργίου, Μπαντέλας, Βαρσάμης, Σπαρτής Γκουγκουλιάς, Γκουτζαηλίας (80’ Σδράλης), Παπαναστασούλης (60’ Χοτζα), Ζήκος (60’ Γιαννούλας), Μπέης (80’ Γκιόσα), Κουτσογιάννης (40’ λ.τ. Γιαννούκας).

 

ΒΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Ένα ακόμα βήμα προς τη σωτηρία έκανε η Δόξα Αργυροπουλίου η οποία επικράτησε 2-1 του ΑΣ Βορειοηπειρωτών σ’ ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και παίζοντας με πάθος πέτυχαν το στόχο τους.
Ο Μπέλτσιος με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο 18’ για τους γηπεδούχους (1-0), όμως η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση και στο 21’ ο Σάρα με μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα ισοφάρισε σε 1-1.
Τελικά τη λύση για τη Δόξα έδωσε στο 52’ ο Σακοράφας που αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μπέλτσιος, διαμορφώνοντας έτσι το 2-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Μίχο και Πάλλα.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Στ. Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Μπαμπάκος, Μπουζούκας, Καραγιάννης, Γουναράς, Φουρτούνας, Σακοράφας, Σαμπανλάρι, Καλόγηρος, Βασιλειάδης (75’ Ανδρεόπουλος), Μπέλτσιος (85’ Ολομάνι).
ΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ «Ο ΠΥΡΡΟΣ» (Ι. Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Τσιρογιάννης, Μάρης, Τζιόγκας (84’ Ντούσιος), Βίλλης, Νικούλης (73’ Φιλίππου), Γιώργης, Βύρλας, Σάρα, Αλιάι, Λάτα.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass