ΑΕΛ

Ευκαιρία για πολλούς...

*ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ (17.00)

Δημοσίευση: 03 Απρ 2022 15:10

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ από την προηγούμενη Τετάρτη και την ήττα από την Ξάνθη εκτός έδρας με 2-0 βρίσκεται εκτός στόχων και από δω και πέρα σκέφτεται την επόμενη χρονιά. Η υλοποίηση αρχίζει από σήμερα στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό (17.00) στο Αλκαζάρ όπου ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης ετοιμάζει θεαματικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα (κάποιες όμως εξ ανάγκης...).
Συγκεκριμένα ο προπονητής χθες με την κίνηση αποκλεισμού από την αποστολή του Ομάρ δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει, ενώ τραυματίες είναι οι: Γαρουφαλλιάς, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Νικολιάς.
Λογικά με δεδομένες τις απουσίες και τη φιλοσοφία όπως εκφράστηκε σε επίσημες τοποθετήσεις από τη διοίκηση και τον προπονητή θα δούμε στο αρχικό σχήμα τους: Σουλούκο (καιρός να ξεκουραστεί ο πολύ καλός φέτος Θεοδωρόπουλος), ο Νίνο, ο Τσουμάνης, ο Μιλτιάδης και δεν ξέρουνε αν υπάρχει κάποιος ακόμα.
Το μεγάλο πρόβλημα σίγουρα είναι στα σέντερ μπακ όπου μετά τον τραυματισμό των πολύ καλών Ηλιάδη, Γκοτζαμανίδη, μοναδικοί μάχιμοι είναι οι: Μαξιμένκο και Μπέρτος (πολυεργαλείο σαν τον Θανάση Παπαγεωργίου).
Μια πρόβλεψη για την ενδεκάδα είναι ότι θα παίξουν Σουλούκος, Μαϊδανός, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Θαν. Παπαγεωργίου, στη μεσαία γραμμή λογικά ο Μιλτιάδης και από κει και πέρα υπάρχουν οι: Κολομπίνο, Ραμίρες, Γιάκος, ενώ στην επίθεση οι: Νίνο, Μαυριάς ή Γλυνός και Τσουμάνης. Μάλλον θα ξεκουραστεί ο Ογκμποε που φέτος έχει δώσει πολλά παρά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν.
Στόχος στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η νίκη ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Οι είκοσι δύο ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης, είναι οι Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μισυρλής, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Τσέλα, Μαϊδανός, Μαξιμένκο, Μιλτιάδης, Κολομπίνο, Κ. Παπαγεωργίου, Νίνο, Δάκτυλας, Γιάκος, Ραμίρεζ, Γλυνός, Μαυριάς, Ζαχαράκης, Τσουμάνης, Κούστα, Όγκμποε.
Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Ο Θεσπρωτός θα αγωνιστεί στο Αλκαζάρ μετά από 8 χρόνια. Η τελευταία φορά που οι κιτρινόμαυροι επισκέφτηκαν την ιστορική έδρα της Λάρισας, ήταν στις 14/5/2014, όταν χάρη σε ένα γκολ του Γκόλια, απέσπασαν ισοπαλία 1-1 εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική.
Δίχως τον τιμωρημένο Βαλέντε και τους Πατσέκο, Βασιλάκη που κρίθηκαν ανέτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα, ταξίδεψε η αποστολή του Θεσπρωτού.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 33χρονος ρέφερι, Χρήστος Βεργέτης, από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Θεσπρωτό. Βοηθοί του οι Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών) και Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζήκας από την Ε.Π.Σ Μακεδονίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass