MotoGP

Συναρπαστική η μάχη στην Αργεντινή

Δημοσίευση: 03 Απρ 2022 15:15

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP συνεχίζεται στην Αργεντινή. Ύστερα από τρία χρόνια ακυρώσεων του αγώνα λόγω της πανδημίας Covid-19, το πρωτάθλημα επιστρέφει στην πίστα Termas de Rio Hondo στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Τα προβλήματα όμως στην πίστα Termas de Rio Hondo συνεχίζονται καθώς η οργάνωση αποφάσισε να ακυρώσει τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής επειδή η μεταφορά υλικού πολλών ομάδων (Ducati, VR46 και Gresini) καθυστέρησε να φτάσει από το Lombok (Ινδονησία) λόγω βλάβης του αεροπλάνου.
Ο Γάλλος Fabio Quartararo κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στη Mndalika. Τώρα φτάνει στην Αργεντινή, έχοντας όμως ως φυλακτό τον προ δύο εβδομάδων αγώνα. «Ήταν πολύ σημαντικό γιατί όταν φτάσαμε στη Mandalika άλλαξαν την άσφαλτο και το πίσω ελαστικό, ξέραμε ότι ήμασταν γρήγοροι σε αυτήν την πίστα, αλλά με όλες τις αλλαγές ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Βασικά ήμασταν γρήγοροι στο στεγνό, ο ρυθμός ήταν υπέροχος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν βρέχει. Ποτέ δεν ήμασταν γρήγοροι, αλλά το κράτημα ήταν τρελό. Μου πήρε χρόνο για να συνειδητοποιήσω ότι μπορούσα να είμαι πολύ γρήγορος, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι στη μοτοσικλέτα γιατί ακόμα και όταν δεν είχαμε πρόσφυση, η μοτοσικλέτα ήταν η ίδια στη Mandalika. Είχαμε τύχη που η πίστα είχε πρόσφυση, αλλά πρέπει να βρούμε μια λύση σε πίστες που δεν έχουν πρόσφυση». Η πρόσφυση που θα βρουν οι αναβάτες στην πίστα δεν θα είναι ιδανική, μετά τον πολύ καιρό που έχει να χρησιμοποιηθεί. Ο Stefan Bradl θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της Repsol Honda, δίπλα στον Pol Espargaro, στο GP Αργεντινής το προσεχές αγωνιστικό τριήμερο στο Termas de Rio Hondο, καθώς ο Marc Marquez εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τα προβλήματα διπλωπίας μετά τη σφοδρή πτώση του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στo warm-up του GP Ινδονησίας. Η μάχη θα είναι συναρπαστική και θα ξεκινήσει στις 20.30, ιδανικό για βράδυ Κυριακής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass