Τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης από τη Λάρισα Futsal

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2022 20:15

Με μέλη της Διοίκησης και της Ομάδας του Συλλόγου Ποδοσφαίρου Σάλας «LARISSA FUTSAL» συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της FUTSAL LEAGUE και την απευθείας άνοδο της ομάδας στη STOIXIMAN FUTSAL SUPER LEAGUE.

Ο κ. Αγοραστός συνεχάρη τη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του Συλλόγου για τη μεγάλη επιτυχία τους που οδηγεί τον Σύλλογο στα «σαλόνια» της πρώτης Εθνικής Κατηγορίας του Ποδοσφαίρου Σάλας και ευχήθηκε να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών. Υπογράμμισε ότι η επιτυχία του Συλλόγου τοποθετεί τη Θεσσαλία και τη Λάρισα στον αθλητικό χάρτη της χώρας στο Ποδόσφαιρο Σάλας που αποτελεί ένα ανερχόμενο άθλημα. Από την πλευρά της η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την αμέριστη συνεισφορά της Περιφέρειας στην προσπάθεια που καταβάλλεται και του παρέδωσε τιμητική πλακέτα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Παπαδημητρίου, ο υπεύθυνος Marketing και Δημοσίων Σχέσεων Θάνος Κομπογιαννόπουλος και ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Ομάδας Γιώργος Κολονιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass