Ο ΝΟΛ-Exalco έκανε το καθήκον του...

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΜΕ 13-6 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2022 20:05

Επτά στα επτά για τον ΝΟΛ-Exalco στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης, καθώς κέρδισε τον Ιωνικό με 13-6 στον όμιλο G2 και παραμένει στην πρώτη θέση, ενώ όλα δείχνουν ότι ο αντίπαλός του στην επόμενη φάση θα είναι η Ναυταθλητική Ένωση Πάτρας για την πρόκριση στα τελικά.

Αυτή θα κριθεί στις δύο νίκες με τη λαρισινή ομάδα να έχει πλεονέκτημα της έδρας.
Η λαρισινή ομάδα έδειξε την ανωτερότητά της από το πρώτο οκτάλεπτο όπου προηγήθηκε με 6-0 και ουσιαστικά όλα για την πρώτη θέση θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας με το Νηρέα Χαλανδρίου.
Ο τεχνικός Γιάννης Παπαγιαννάκης και ο συνεργάτης του Δημήτρης Μπλάνας δείχνουν ότι έχουν την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να καταφέρει την υπέρβαση της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Τα οκτάλεπτα: 6 - 0, 2 - 0, 2 - 3, 3 - 3.
ΝΟΛ-EXALCO: Μπεζιλιώτης Θάνος, Δανιήλ Χρυσόστομος, Κουλουκτσής Αλέξανδρος 3, Παπαδόπουλος Τριανταφυλλος 1, Δανιήλ Θάνος 1, Παπαδημητρίου Σωτήρης, Ζαφειρίου Γιώργος 1, Αλιχανίδης Βασίλης 3, Αλεξανδρής Γιώργος 1, Μεταξιώτης Τάσος 1, Πατούνας Ηλίας 1, Μίχας Δημήτρης, Τσούτσας Χρήστος, Θεωδορόπουλος Τάσος 1, Μπεζιλιώτης Ανέστης. Προπονητής Παπαγιαννάκης Ιωάννης, βοηθός Μπλάνας Δημήτρης.
Σκόρερ για τον Ιωνικό ήταν οι: Μακαντάνης 1, Κολάρος 1, Πρωτοψάλτης 2, Πασχαλίδης 1, Κουτσαντάς 1 ενώ έπαιξαν και οι: Τσαλίκης, Γέμελος, Μπουργούρης, Κατρίτσης, Φαναργιώτογλου, Μακαντάνης Καλαμάρης, Λαδάς, Σιαμανδούρας, Αθανασιάς.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγ.)
1.ΝΟ Λάρισας- Exalco    39
2.Νηρέας Χαλανδρίου    36
3.Ιωνικός    29
4.ΟΦΗ    24

 

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ο ΝΟ Πατρών έχει επανακάμψει για τα καλά και συνεχίζει την προέλασή του στο G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, πετυχαίνοντας μάλιστα μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα του Λαμπάτου επιβλήθηκε με 10-7 επί του ΟΦΘ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.
Έτσι, ο ΝΟΠ έφτασε τους 48 βαθμούς και όχι μόνο συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του πρώτου γκρουπ, αλλά αύξησε και τη διαφορά στους 8 β. από τον δεύτερο, που είναι πλέον η Τρίαινα Βούλας (40 β.), η οποία νίκησε εκτός έδρας τον Ηλυσιακό με 8-6, στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ και ξεπέρασε τον ΟΦΘ. Κάτι που σημαίνει ότι οι Πατρινοί εξασφάλισαν την πρωτιά στο κορυφαίο γκρουπ της Β’ φάσης ό,τι κι αν γίνει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.
Αναλυτικά οι βαθμολογίες:
G1 (4 αγ.)
1.Ν.Ο. Πατρών    48
2. Τρίαινα Βούλας    40
3.ΟΦΘ    39
4.Ηλυσιακός    33
G3 (4αγ.)
1.Νηρέας Γέρακα    34
2.ΠΕΚΕΒ    22
3.ΓΣ Ηλιούπολης    19
4.ΝΕ Πατρών    19
G4 (4 αγ.)
1. ΑΕ Χαϊδαρίου    13
2. ΣΚ ΡΟΗ    11
3. ΝΑΟ Κέρκυρας    8
4. ΝΟ Καλαμάτας    7

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass