ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Ολοι είστε απαραίτητοι...

* «ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2022 21:00

«Όλοι είστε απαραίτητοι...». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, χθες στους παίκτες του ο Παναγιώτης Γκουτσίδης σε ομιλία του, αναφερόμενος στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Πιερικό (1-0).


Και συνέχισε προσθέτοντας...: «Μέχρι το Πάσχα θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή όλοι είστε απαραίτητοι, όλοι θα χρειαστούν. Ο κάθε παίκτης θα βοηθήσει...».
Σχετικά με τον αγώνα τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας, μπορεί να κάναμε κάποια λάθη και χάναμε την μπάλα, αλλά βγάλαμε φάσεις. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε εύκολα, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και όπου μας βγάλει η πορεία που κάνουμε στο πρωτάθλημα».
Για τον αγώνα με την Ξάνθη είπε ότι χρειάζεται προσοχή, όπως όλα τα παιχνίδια, αφού δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι, ενώ σχολιάζοντας τη συμμετοχή των νέων παιδιών στην ομάδα είπε ότι αυξάνεται η περιουσία της ΑΕΛ, καθώς οι ποδοσφαιριστές παίρνουν υπεραξία.
Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Ξάνθη, όπου θα αγωνιστεί με τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο ΟΓΚΜΠΟΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό, στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2. Κίτρινη κάρτα είδε ο Μάριος Όγκμποε που έφθασε τις τέσσερις και δεν θα αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας. Κίτρινη δέχθηκε ακόμα ο Δημήτρης Μιλτιάδης. Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Αλέξανδρος Νικολιάς και ο Θανάσης Παπαγεωργίου βρίσκονται στο όριο με τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρουν κίτρινη κάρτα, θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Super League 2.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Νίκος Γκοτζαμανίδης, Αντριάν Κολομπίνο, Μανώλης Μπέρτος, Ηρακλής Γαρουφαλιάς 5, Χάρης Ηλιάδης, Αμπούντ Ομάρ, Μάριος Όγκμποε 4, Αλέξανδρος Νικολιάς, Θανάσης Παπαγεωργίου 3, Παντελής Θεολόγου, Κώστας Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Σπύρος Γλυνός, Μαξίμ Μαξιμένκο 2, Ευριπίδης Γιάκος, Γιώργος Μαϊδανός, Δημήτρης Μιλτιάδης 1.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass