Στιγμές που αξίζουν...

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2022 21:00

Γιατί όχι και η γιαγιά στο γήπεδο…

Οι μπαμπάδες κατά κύριο λόγο είναι αυτοί που ακολουθούν τα παιδιά τους στο γήπεδο, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως στην περίπτωση της κ. Χριστίνας (δεξιά) που καμαρώνει τον εγγονό της Ηλία, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη μικρή ομάδα των Αμπελοκήπων. Μαζί φυσικά και ο μπαμπάς, ο κ. Δημήτρης. Τρεις γενιές μαζί…

 

SXOLIO_MIXA.jpg

Τα παιδιά δημιουργούν φίλους στο παιχνίδι

Μπορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα να είναι αντίπαλοι, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τα παιδιά δημιουργούν φιλίες μέσα από το ποδόσφαιρο, όπως για παράδειγμα ο μικρός Χρήστος (αριστερά) του Απόλλωνα Λάρισας (Κ-13) με τον μικρό Γιώργο από την αντίστοιχη ομάδα των Αμπελοκήπων. Μια όμορφη εικόνα και ένα μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο σ’ αυτές τις ηλικίες είναι χαρά.

 

 

SXOLIO_KORITSAKIA.jpg

Και τα κοριτσάκια αγαπούν το ποδόσφαιρο

Ξεχωριστή ήταν χθες η παρουσία στη μικρή ομάδα των Αμπελοκήπων τριών κοριτσιών που αγαπούν το ποδόσφαιρο και αγωνίζονται μαζί με τα αγόρια. Πρόκειται για την (από αριστερά) Κατερίνα, την Ελευθερία και την Ελπίδα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα και τα καταφέρνουν εξίσου καλά με τα αγόρια. Μαζί τους ο κ. Τάσος (μπαμπάς της Ελευθερίας) και ο προπονητής της ομάδας, ο κ. Νίκος.

 

SXOLIO_KAMARONI.jpg

Καμαρώνει τον γιο του

Πάντα δίπλα στον μικρό Γιάννη που αγωνίζεται με την Κ-13 του Απόλλωνα Λάρισας, ο κ. Κώστας Τουρσουνίδης καμαρώνει τον γιο του και θαυμάζει το ταλέντο του.

SXOLIO_MAMA.jpg

Οικογενειακή υπόθεση

Οικογενειακώς στο γήπεδο. Η κ. Φωτεινή θαυμάζει τις επιδώσεις του γιου της Μάριου στην ομάδα των Αμπελοκήπων αγκαλιά με τη μικρή κορούλα της που χαίρεται κι αυτή για τον αδελφό της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass