ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ:

Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στην ομάδα μας

*ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 9 ΜΑΤΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2022 21:10

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εκτόξευσαν φέτος την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, φτάνοντας τις 300.000 ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt, είναι ο 26χρονος Κατερινιώτης Θεοχάρης Ηλιάδης (η ΑΕΛ στα περισσότερα παιχνίδια είχε δίδυμο από Κατερίνη, αφού στα σέντερ μπακ ήταν μαζί με τον Νίκο Γκοτζαμανίδη) που δείχνει μια σταθερότητα στην απόδοσή (21 παιχνίδια, δύο γκολ) και δρέπει τις δάφνες από το γεγονός ότι οι «βυσσινί» έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος της Super League 2 και με βάση αυτή συνεχίζει τη μάχη της ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Πόσες όμως είναι οι ελπίδες ανόδου της ΑΕΛ; Ο Θεοχάρης Ηλιάδης μας λέει: «Οι ελπίδες σίγουρα δεν είναι υπέρ μας, αλλά εμείς πρέπει να εξαντλήσουμε και την τελευταία ελπίδα που έχουμε για άνοδο και αυτό σημαίνει ότι στα επόμενα εννέα ματς, στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τα εννέα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από τα αποτελέσματα που θα φέρει η Βέροια, αλλά εμείς πρέπει να εστιάσουμε στην ομάδα μας και όχι στο τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας. Γιατί αν δεν κερδίζουμε εμείς, τότε δεν έχει νόημα τι θα κάνει η Βέροια…».*Σε ποια παιχνίδια θα κριθεί η άνοδος;
«Όπως είπα και πριν στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μένουν, δεν μπορώ να πω κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα κριθεί η άνοδος γιατί απ’ ό,τι είδαμε γίνονται εκπλήξεις από ομάδες που δεν το περιμένεις! Αν είμαστε σοβαροί όπως πρέπει σε κάθε ματς, πιστεύω πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο γιατί μας αξίζει και το έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα».*Πώς σχολιάζεις όμως το γεγονός ότι η ομάδα μέσα σε ένα παιχνίδι έχει μεταπτώσεις; Παράδειγμα στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση όπου το 0-2 έγινε 2-2...
«Αυτό είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και σοβαρότητας του καθενός μας ξεχωριστά. Πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση και ίδιος στόχος για 90 λεπτά είτε κερδίζεις είτε χάνεις ένα ματς… Το 0-2 είναι ρευστό σκορ ειδικά στο ξεκίνημα ενός αγώνα, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 0-3 για να τελείωνε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε μια χαλάρωση από την ομάδα, που είχε ως αποτέλεσμα να αδρανήσουμε στις δύο φάσεις των γκολ. Ωστόσο, δείξαμε νοοτροπία μεγάλης ομάδας και καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη, δεν είναι εύκολο μέσα σε τέτοιο κλίμα να καταφέρεις να βρεις ψυχική και σωματική δύναμη για να κάνεις 3ο γκολ. Εμείς όμως το καταφέραμε…*Η ομάδα δείχνει μια δυστοκία. Πώς μπορεί να διορθωθεί;
-Αυτό νομίζω πως είναι θέμα ψυχολογίας, αυτοπεποίθησης και ικανότητας, πέρα από όλα αυτά χρειάζεται και πολλή δουλειά στην προπόνηση, η οποία και γίνεται, αλλά πολλές φορές οι συνθήκες των γηπέδων που παίζουμε δεν βοηθούν στο να γίνει πιο εύκολο όλο αυτό!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2, 2021-2022. Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 στις 14:45 ορίστηκε η αναμέτρηση ΑΕΛ-Πιερικός στο στάδιο Αλκαζάρ, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. Δείτε αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:
Α’ όμιλος
Σάββατο 26 Μαρτίου 2022
14:45 Νίκη Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας
14:45 Τρίκαλα-Ξάνθη
17:00 Πανσερραϊκός-Βέροια ΕΡΤ3
Κυριακή 27 Μαρτίου 2022
14:45 ΑΕΛ-Πιερικός
14:45 Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας
14:45 ΠΑΟΚ Β'-Θεσπρωτός ERTSPORTS
14:45 Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα
Ολυμπιακός Πειραιώς Β’-Απόλλων Πόντου (αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Ελπίδων).
Ρεπό: Ηρακλής
Β’ όμιλος
Σάββατο 26 Μαρτίου 2022
14:45 Αιγάλεω-Επισκοπή ΕΡΤ3
14:45 Χανιά-Παναθηναϊκός Β'
14:45 Διαγόρας Ρόδου-Καραϊσκάκης
14:45 Αστέρας Βλαχιώτη-Εργοτέλης
Κυριακή 27 Μαρτίου 2022
13:45 Ηρόδοτος-Ρόδος
14:45 Καλλιθέα-Κηφισιά ΕΡΤ3
14:45 Ζάκυνθος-Καλαμάτα
ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΕΚ Β' (αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ Β στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Ελπίδων)
Ρεπό: Λεβαδειακός.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΪΚΟΣ
Από την ΕΠΣΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Είμαστε αναγκασμένοι ως ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο και αφού δεν είδαμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ όπως διαβεβαίωσε τον πρόεδρό μας τηλεφωνικά ότι θα ανακαλέσει την ανακριβή αναφορά στο πρόσωπο του Βοηθού Διαιτητή της Ένωσής μας κ. Στάικου και παρότι δεν επιθυμούμε να μπούμε στη λογική των επιστολικών αντιπαραθέσεων, πολύ δε περισσότερο με τη μεγάλη ομάδα της πόλης μας, διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεύτερος βοηθός του αγώνα Βέροιας - Ολυμπιακού Β' δεν ήταν ο Κώστας Στάικος, αλλά εκπρόσωπος άλλης Ένωσης.
Σε κάθε περίπτωση είναι πανελλήνια δεδομένη η εντιμότητα και η ικανότητα του συγκεκριμένου βοηθού μας, ο οποίος αποτελεί κόσμημα τόσο για τον νομό μας όσο και για τα γήπεδα της Super League, όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι.
Η αποκατάσταση της τάξης αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση όλων όσοι ασχολούνται με το θέμα αυτό και αναπαρήγαγαν τη λανθασμένη αναφορά».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass