«Πέταξε» για τα ημιτελικά η 110 Π.Μ.

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ την 350 Π.Κ.Β. ΜΕ 3-1

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2022 20:20

“Μαχιμώτατοι οι ισχύοντες” (Mαχητικότατοι οι ρωμαλέοι) είναι το έμβλημα της 110 Π.Μ. και η ποδοσφαιρική της ομάδα το απέδειξε αφού χθες στο γήπεδο της Νεάπολης κέρδισε με 3-1 την 350 Π.Κ.Β. και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Πολεμικής Αεροπορίας. Πάντως το χρωστάει στο δικό της…F-16, τον τερματοφύλακα Γκούμπλια που απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Παυλίδης.


Το σκορ για τη λαρισινή πτέρυγα μάχης άνοιξε στο 25' ο Γιώργος Βαρσάμης με την… πλάτη, ύστερα από κόρνερ του Λιόγκα και κεφαλιά του Μανάκα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 54΄με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παυλίδη, ενώ στο 73' έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα όταν ο Γκούμπλιας απέκρουσε πέναλτι του Παυλίδη.
Στο 75' με δυνατό σουτ ο Νίκος Κουλουκτσής έκανε το 2-1, ενώ στο 90' ο Γιώργος Βαρσάμης ήταν αυτός που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Καραθάνος με βοηθούς τους Κώστα Σκάρπα και Δημήτρη Δίχρη.
Στον αγώνα παρευρέθηκε ο αντισμήναρχος υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού, Νταμάκας Ζήσης.
110 Π.Μ: (Κ. Κουτσούκης-Α. Κατσιούλης): Γκούμπλιας, Βαρσάμης, Λιόγκας, Κουτσουκέρας, Θανασιάς, Κουλουκτσής, Μανάκας, Γκούρλας, Γούτος, Πλατής, Λιάπης, ενώ έπαιξαν και οι: Πουρουτίδης, Βαλατσιός.
350 Π.Κ.Β.: Τσομπάνογλου, Μπίμπας, Παυλίδης, Χαλκίδης, Γκανιάς, Τριανταφυλλίδης, Μυτακίδης, Παρασκευάκης, Ζαφειρόπουλος, Κιτσαντάς, Παπαβασιλείου, ενώ έπαιξαν και οι: Ντάτζης, Κλιάφας, Τζοβάρας, Μήτκος και Κιοσλής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass