Στη Super League το FUTSAL ΛΑΡΙΣΑΣ

*Κέρδισε τους Τράχωνες Αλίμου με 6-5

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2022 21:10

Από χθες το FUTSAL (ποδόσφαιρο σάλας) μπαίνει στη ζωή των Λαρισαίων για τα καλά αφού ανέβηκε στη Super League μετά τη νίκη επί των Τραχώνων Αλίμου με 6-5 ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων, με τη λαρισινή ομάδα να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 4-2.


Η ομάδα του Αλίμου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με δύο γκολ του Κουντάρδα (2',3') προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Λιλολάρι έβαλε ξανά τη λαρισινή ομάδα στο παιχνίδι μειώνοντας στο 6 σε 2-1.
Ο Μαυραντώνης στο 9' έκανε το 3-1, ενώ ο Καλούσης μείωσε σε 3-2 στο 15. Το 4-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Καβαλάρης στο 16'.
Στην αρχή του δευτέρου μέρους η ομάδα του Παπακωνσταντίνου ήταν καταιγιστική καθώς πέτυχε τρία συνεχόμενα τέρματα με τους Λιλολάρι και Τσιάτα(2') δίνοντας άλλη τροπή στον αγώνα.
Ο Καβαλάρης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 και το χρυσό τέρμα πέτυχε ο Λιλολάρι στο 36'.
Από δω και πέρα το Σαββατοκύριακο στην ατζέντα τους οι Λαρισαίοι θα βάλουν και το κλειστό του Αγίου Θωμά που έχει έδρα η FUTSAL ΛΑΡΙΣΑΣ.
Το ποδόσφαιρο σάλας παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των πέντε παικτών, από τους οποίους ένας είναι ο τερματοφύλακας και επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες μορφές εσωτερικού ποδοσφαίρου, το παιχνίδι παίζεται σε μια σκληρή επιφάνεια που οριοθετείται από γραμμές; τοίχοι ή πίνακες δεν χρησιμοποιούνται. Επίσης παίζεται με μια μικρότερη μπάλα με λιγότερη αναπήδηση από ό, τι μια μπάλα κανονικού ποδοσφαίρου. Η επιφάνεια, η μπάλα και οι κανόνες δημιουργούν μια έμφαση στον αυτοσχεδιασμό, τη δημιουργικότητα, την τεχνική καθώς και τον έλεγχο της μπάλας και τις πάσες σε μικρούς χώρους.
Στην Ελλάδα όλα τα θέματα του Ποδοσφαίρου Σάλας τα χειρίζεται η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας 5x5-Futsal (Π.Ε.Π.Σ.Σ.).
Στον μικρό τελικό που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα την Κυριακή, το Καρπενήσι νίκησε τον ΑΟ Τρίκαλα με 5-1 και κατέκτησε την τρίτη θέση στη δεύτερη κατηγορία.
Σημειώνεται ότι στους ημιτελικούς του Σαββάτου, η Λάρισα έπαιξε κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα και κέρδισε με τελικό σκορ 4-7, ενώ οι Τράχωνες Αλίμου νίκησαν το Καρπενήσι με 4-6.
FUTSAL ΛΑΡΙΣΑΣ: Κολονιώτης, Σαΐτης, Λιλολάρι, Μαυρομμάτης, Καλούσης, Τσιάτας, Νεράτζης, Σχοινάς, Καπετάνης, Καρλιάμπας, Μενουδάκος, Ζαφειράκης, Σαμπάνης.
Α.Σ. ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ: Γκουζιώτης, Κουντάρδας, Αδαμίδης, Μαυραντώνης, Καρμπάτσης, Τσίρμπας, Τριαντάφυλλος, Κολποδίνος, Φραγκιάς, Γονατάς, Φαπίδας, Καβαλάρης, Σχοινλάς, Κιούσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass