Δύσκολη αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝA ΠΟΝΤΟΥ (14:45)

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2022 13:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με στόχο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super  League 2, ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 14:45 στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τον Απόλλωνα Πόντου.
Παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο για τους «κυανόλευκους» που γνωρίζουν πολύ καλά πως, για να φτάσουν στην επιτυχία, πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς  και να βρούνε τον τρόπο για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο αντίπαλός τους είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία στα δύο τελευταία παιχνίδια της σημείωσε ισάριθμες ισοπαλίες με ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας, αντίστοιχα.
Γενικά, παλεύει σε όλα τα ματς και χρειάζεται οι παίκτες του Απόλλωνα να είναι μαχητικοί και προσεκτικοί, από την αρχή μέχρι το τέλος της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με αντιπάλους τον ΠΟΤ Ηρακλή και τη Βέροια, έχει και ένα επιπλέον πρόβλημα από χθες, καθώς διαγνώστηκαν τρεις παίκτες του θετικοί στον κορονοϊό και δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Πάντως το ευχάριστο από την άλλη πλευρά για τον τεχνικό Θωμά Γράφα, είναι πως επανέρχονται ο Χατζής με τον Μπαλογιάννη, που εξέτισαν τις ποινές τους και υπολογίζονται από τον προπονητή τους, ο οποίος θα τους χρησιμοποιήσει πιθανότατα και στην αρχική ενδεκάδα.  
Η αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση και αναχώρησε το απόγευμα για τη συμπρωτεύουσα, συμπεριλαμβάνει τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Τιμπουέ, Κιμ,  Ευθυμιάδη,  Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Λεμάνγκρ, Λίταινα, Kozuh, Νούσιο, Χατζή, Μπαλογιάννη, Βίγια, Ngo’o, Οσμάν, Πετράκη, Karamoko, Σταματή, Γκάρα. Εκτός έμειναν οι  Σκούπρας, Ζιάκας,  Hassaini,  Ευθυμιάδης,  Ζαχόπουλος, Λουκάς, Σούλτσε, Καλούσης,  Οικονομίκος και Παναγιώτου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας, θα διευθύνει ο κ. Βασίλειος Στάμος (Ηλείας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Αντώνιο Διπλάρη (Καρδίτσας), Κυριάκο Βιτσεντζάτο (Αν. Αττικής), 4ος θα είναι ο κ. Γρηγόριος  Ρηγόπουλος (Ηλείας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass