ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κένταυρος ξανά σε δράση

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2014 0:53 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:11

Με συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης και των παλαιών παικτριών της ομάδος, οι οποίες με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκαν στην αρχική πρόσκληση της ψυχής της ομάδας που δεν είναι άλλη από την παλαιά παίκτρια και νυν προπονήτρια κ. Βούλα Μαρινοπούλου, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και ο πρωταθλητής Ελλάδος 1987-88 Κένταυρος επανέρχεται στις εθνικές κατηγορίες με στόχο να πάρει και πάλι τη θέση που του ανήκει στον ελληνικό αθλητισμό και το γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά πάνω από όλα να αποτελέσει μία αθλητική κυψέλη για τα νέα κορίτσια της Λάρισας.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά στόχος είναι: «Μέσα από αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις να γίνει και πάλι ένα αγαπητό σωματείο που θα προσφέρει στην τοπική κοινωνία τα πολύτιμα αγαθά για τα οποία είναι ταγμένοι οι αθλητικοί σύλλογοι». Αρωγός και άμεσος συνεργάτης σε αυτήν την προσπάθεια είναι επίσης ο προπονητής ποδοσφαίρου κ.Φάνης Τάτσης ο οποίος με τη εμπειρία και τις γνωριμίες του βοηθά σημαντικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με ενέργειες δύο προπονητών η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με έξι σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποίησε, έχοντας πλέον ένα πλήρες ρόστερ ποδοσφαιριστριών ικανών να προσφέρει θέαμα και επιτυχίες.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν: Παρασκευοπούλου Ιωάννα (Ολυμπιακός Βόλου), Ζαχαράκη Φανή (Ολυμπιακός Βόλου), Ζαχαρά Κατερίνα (Άρης Θεσσαλονίκης), Γκαραγκονούλη Βάγγυ (Μαγνησιακός), Τρόκε Άννα-Μαρία (Μαγνησιακός), Ζαχναζαριάν Ραφαέλα (Μαγνησιακός)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass