Ετοιμη για τη μάχη της Καρδίτσας η ΑΕΛ

*ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2022 21:20

Έτοιμη για τη μάχη στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση είναι η ΑΕΛ, η οποία σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι (14:30), της 25ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.


Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως τέτοια ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες και σεβόμενοι τον αντίπαλό τους, θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ό,τι το καλύτερο, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για άνοδο.
Το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου έχει πεισμώσει τους παίκτες του Παναγιώτη Γκουτσίδη, που αντιλαμβάνονται πως όλες οι ομάδες αγωνιζόμενες απέναντι στην ΑΕΛ δίνουν το κάτι παραπάνω και γι’ αυτό στην αυριανή αναμέτρηση, θα παίξουν με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Από αγωνιστικής πλευράς επανέρχεται ο Ομάρ που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ για τον γκολκίπερ Θεοδωρόπουλο στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός της ΑΕΛ θα αποφασίσει εάν θα τον ξεκινήσει αύριο στο δημοτικό στάδιο της γειτονικής πόλης.
Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Θεολόγου και Γκοτζαμανίδης.
ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 19:30, θα κόψουν τη βασιλόπιτα οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ, στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ».
Σε βίντεο γουόλ θα προβληθούν στιγμιότυπα από την ίδρυση της ομάδας για μια ώρα περίπου και έχουν κληθεί αρχές της πόλης στην εκδήλωση.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΠΑΟΚ Β’
Με νίκη συνέχισε ο ΠΑΟΚ Β’ τις υποχρεώσεις του στον Α’ Όμιλο της Super League 2, καθώς επιβλήθηκε χθες, 3-0 των Τρικάλων στο γήπεδο του Μακεδονικού, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική.
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη από το α’ μέρος, χάρη στο πέναλτι του Τζίμα (32’) και το γκολ του Πανίδη (45’), ενώ ο Γκορντετζιάνι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90’+2’).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 22 αγώνες)
1. Βέροια    55-23 αγ.
2. ΑΕΛ    47
3. Αναγ. Καρδίτσας    44
4. Α.Ο. Ξάνθη    36
5. Νίκη Βόλου    35-23 αγ.
6. ΠΟΤ Ηρακλής    33-23 αγ.
7. ΠΑΟΚ Β’    32
8. Αλμωπός Αριδαίας    31-23 αγ.
9. Ολυμπιακός Β’    29
10. Θεσπρωτός    24
11. Απόλλων Λάρισας    22
12. Απόλλων Πόντου    22
13. Πανσερραϊκός    20
14. Τρίκαλα    20-23 αγ.
15. Πιερικός    19-21 αγ.
16. Ολυμπιακός Βόλου    19-21 αγ.
17. Καβάλα    16-21 αγ.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα του πρώτου γύρου στο στάδιο Αλκαζάρ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

majimengko.jpg

ΜΑΞΙΜ ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ:
Να σταματήσει ο πόλεμος…

Μάχες στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ δίνει ο 32χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός των «βυσσινί», Μαξίμ Μαξιμένκο, ο οποίος σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι δήλωσε ότι πύραυλος έπεσε δίπλα στο πατρικό του σπίτι: «Ζει πολύ δύσκολες στιγμές η οικογένειά μου στην Ουκρανία. Να σκεφτείτε ότι χθες έπεσε πύραυλος στο σπίτι δίπλα από αυτό που ζει και καταστράφηκε ολοσχερώς. Επικοινώνησα με την οικογένειά μου και τους είπα να έρθουν εδώ, αλλά κανείς δεν ήθελε. Είμαι έτοιμος να φιλοξενήσω όσους θέλουν. Αλλά είναι δύσκολο και επικίνδυνο να φύγουν από εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω παράλληλα όσους είναι εδώ στην Ελλάδα και θέλουν να φιλοξενήσουν κόσμο από την Ουκρανία. Πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass