Πιο κοντά στον τίτλο ο Δωτιέας Αγιάς

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ «ΠΕΤΑΞΕ» ΣΤΟ +8 - ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2022 21:13

Πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται από χθες ο Δωτιέας Αγιάς ο οποίος σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι επιβλήθηκε στην Τσαριτσάνη του τοπικού Οικονόμου με 2-0 στο πλαίσιο της αναβληθείσας 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ και αύξησε τη διαφορά του στους 8 βαθμούς.

Στη 2η θέση πέρασε ο Φαλανιακός που ήταν ασταμάτητος και στα Φάρσαλα κερδίζοντας τον Αχιλλέα με 4-1, ενώ με εκτός έδρας νίκη συνέχισε η ΑΕ Κιλελέρ η οποία πέρασε από τη Νίκαια με 3-1, έχοντας για μία ακόμα φορά μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέκο Κουβελά που πέτυχε χατ-τρικ.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
Το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκανε ο Δωτιέας Αγιάς κερδίζοντας στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 2-0 και θέτοντας-παράλληλα-τους γηπεδούχους ουσιαστικά εκτός μάχης. Οι «πράσινοι», που παρατάχθηκαν με απουσίες, ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και απείλησαν στο 5’ με τον Βλαχάκη (δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε) και στο 10’ όταν ο Μπουμπουνάρας έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Μάλτζαρης βγήκε έγκαιρα προ του Ντάλλα και απέτρεψε τον κίνδυνο.
Στο 18’ το σουτ του Ντάλλα από το σημείο του πέναλτι κόντραρε σε σώμα αμυντικού, ενώ στο 40’ οι φιλοξενούμενοι «προειδοποίησαν» με την κεφαλιά του Τσακάλι που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Στο επόμενο λεπτό ο Γιώργος Λεσάι διεκδίκησε την μπάλα από τον Νούσια σε γύρισμα και «κλέβοντάς» την, άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 44’ φάουλ του Κουμπούρα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 56’ μετά από ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, ο Στέλιος Πατσιωτός εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας-Ν. Καραμήτσιος): Noύσιας, Ντούφας (86’ Γεωργούλης), Γκαντούνας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντάλλας (74’ Φτίκας), Αθανασούλης, Βλαχάκης, Πούτας, Μπουμπουνάρας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κορλός, Δημολιός, Σούλι, Κουμπούρας, Τσακάλι, Μακρής (74’ Κολοβός), Γκατζούλης (62’ Σούμπαση), Λεσάι (74’ Χατζής), Μπλατσέρι (57’ Τσιρογιάννης), Πατσιωτός (57’ Τσατσαλίδης).

 

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Νικηφόρο πέρασμα και από τα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Φαλανιακός ο οποίος επιβλήθηκε του Αχιλλέα με 4-1 και πέρασε στη 2η θέση της κατάταξης.
Οι φιλοξενούμενοι ένοιξαν το σκορ στο 33′ όταν ο Γκιουρσάνης με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κουσιά για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 με σκόρερ τον Νάστα, ενώ ο Αχιλλέας κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 42′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κοντινή προσπάθεια του Κομισόπουλου.
Στο 55′ ο Μούτσα πέτυχε το 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 75′ ο Τσιάκος με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του Λόλα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Β. Μπακογιάννης): Κουσιάς, Τσούλης Θ., Παπαδόπουλος (27′ λ.τ. Ντελής), Κομισόπουλος, Γανός (72′ Τσούλης Δ.), Πατσιούρας (60′ Καραμπάλιος), Χατζόπουλος, Φουρίκης, Λαβαντσιώτης, Γκαραλιάκος, Ιωαννίδης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης (75΄ Πανταζής Ηλ.), Μαχαίρας, Λάιος, Σιάτρας, Σέσι, Νάστας (65′ Αντωνόπουλος), Μούτσα, Γκιουρσάνης (46′ Παπαγεωργίου), Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος (67′ Λόλας).

 

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή για μία ακόμα φορά τον Αλέκο Κουβελά, η ΑΕ Κιλελέρ πέρασε από τη Νίκαια κερδίζοντας τον Παναγροτικό με 3-1.
Το 0-1 έγινε στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του «συνήθη ύποπτου» μετά από ωραία προσπάθεια του Ζάχου, ενώ στο 7’ ο ίδιος παίκτης και πάλι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους (49’) οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Γκουντίκα, ενώ το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (90’+4’). Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες και συγκεκριμένα στο 66’ οι φιλοξενούμενοι με τον Τζέκα και στο 70’ οι γηπεδούχοι με τον Γκουντίκα.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χρ. Καπελιάνης): Κουκουτιανός, Χριστοδούλου, Γκουντίκας, Περήφανος, Χουσενάι, Τσιάρας, Γκανάβας, Ακρίβος, Τσούρα, Δημητρόπουλος, Μούλιας (55΄Μπαλανίκας).
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Ζιόμπουρας, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Αργύρης, Κορδαλής, Ντιντής, Αναδολού, Ζάχος (46΄Κωστόπουλος), Τζέκα (88΄Γουρνάρης), Κουβελάς.

 

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αχιλλέας Φ.-Φαλανιακός        1-4
Οικονόμος-Δωτιέας Αγιάς        0-2
Παναγροτικός-Κιλελέρ        1-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δωτιέας Αγιάς    7-2    57
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Φαλανιακός    7-3    49
3. Οικονόμος    5-5    48
4. Κιλελέρ    6-3    45
5. Αχιλλέας Φ.    4-9    34
6. Παναγροτικός    1-8    32

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(19/3, 15:30)
Παναγροτικός-Αχιλλέας Φ.
Οικονόμος-Φαλανιακός
Δωτιέας Αγιάς-Κιλελέρ

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass