Κ-15

Πλησιάζει την κορυφή η ΑΕΛ

ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2022 20:00

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Κ-15 αναρριχήθηκε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε στο χθεσινό ντέρμπι στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» της Ακαδ. Ολύμπικ με 2-0. Ήταν ένα παιχνίδι που κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να δημιουργούν τις δικές τους καλές στιγμές η καθεμία.


Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά, δημιουργώντας αξιόλογες ευκαιρίες, ωστόσο στη συνέχεια η Ακαδ. Ολύμπικ ισορρόπησε την κατάσταση και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Τελικά η ΑΕΛ έδειξε πιο αποτελεσματική επιθετικά και στο 24’ άνοιξε το σκορ με τον Γκαρλέμο μετά από ωραία ενέργεια του Σαΐτη.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με τους «βυσσινί» να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Έτσι στο 53’ ο Μαλέσκος διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ, η οποία στη συνέχεια θα μπορούσε να είχε δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Χαρακτηριστικά ήταν τα δοκάρια (οριζόντια) που είχαν στο 72’ και στο 74’ οι Σαΐτης και Μαξακούλης αντίστοιχα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Ακ. Τσιρογιάννης): Νικολάου, Νταφούλης, Κυρμιτζόγλου, Όμηρος, Λαδόπουλος, Δημόπουλος, Αβραμούλης, Πιτσίλκας, Γκέφος, Τσιρογιάννης, Βελετάνης (Μπόμπολος, Ντανίκας, Καραγιάννης, Μπακογιάννης, Μπασδέκης).
ΑΕΛ (Κ. Γούλας): Πριναράκης, Νιάμας, Δαβίδης, Δρόσος, Παπακωνσταντίνου, Μπατζηλιώτης, Μαξακούλης, Γκαρλέμος, Σαΐτης, Μαλέσκος, Μπιώτης (Τσαγκάλης, Χρυσανθόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass