Αναβλήθηκε το παιχνίδι ΚΑΕ Λάρισα-Προμηθέας

ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑΝ 4 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2022 20:20

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ Λάρισα διαγνώστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού σε αθλητές της ομάδας.

Ως εκ τούτου η ομάδα της Λάρισας βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ. Για τον λόγο αυτόν ο προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή εντός έδρας αγώνας με τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.
Για αντίστοιχο λόγο αναβλήθηκε και το παιχνίδι Ιωνικός-Κολοσσός Ρόδου κι έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν μόνο τέσσερις αγώνες της 17ης αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα σήμερα στις 20:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί με έξι μέλη της ανδρικής ομάδας, έναν έφηβο κι ένα μέλος της παιδικής ομάδας, αφού το αίτημά του για αναβολή του ματς με τους Πειραιώτες δεν έγινε δεκτό από τον ΕΣΑΚΕ.
Νωρίτερα στις 17:00, ο Απόλλων φιλοξενεί το Λαύριο στην Πάτρα, ενώ αύριο Κυριακή, Άρης και ΑΕΚ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο Αλεξάνδρειο.
Τέλος στις 20:00 αύριο Κυριακή, ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών υποδέχεται το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.
Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου:
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Απόλλων Π.-Λαύριο
20:00 Ολυμπιακός-Ηρακλής
ΑΥΡΙΟ
17:00 Άρης-ΑΕΚ
20:00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός     27
Ολυμπιακός     27
Κολοσσός Ρ.     25
ΑΕΚ     22
Προμηθέας Π.     22
Περιστέρι     21
ΠΑΟΚ     21
ΚΑΕ Λάρισα     21
Άρης     21
Λαύριο     20
Απόλλων Π.     20
Ιωνικός Ν. 18
Ηρακλής 17


«ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Σε δυσχερή θέση περιέρχεται η ΚΑΕ Ηρακλής, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας. Σύμφωνα με την ΕΕΑ, η «φερόμενη ως πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος», Μαρία Χαρτζουλάκη, ενεργεί ως «παρένθετο πρόσωπο» του Θεόδωρου Δρακόπουλου, τον οποίο η απόφαση χαρακτηρίζει «ουσιαστικό ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ», ενώ εκ του νόμου δεν έχει το δικαίωμα αυτό.
Με βάση τα παραπάνω, η ΕΕΑ αποφάνθηκε ότι δεν δύναται να χορηγήσει στην ΚΑΕ Ηρακλής πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ενώ παράλληλα αποφάσισε να διαβιβάσει τα έγγραφα που προσκόμισε ο «Γηραιός» στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για την πράξη της Υφαρπαγής Ψευδούς Βεβαίωσης.
Υπενθυμίζεται ότι η ΚΑΕ Ηρακλής δεν είχε εξ αρχής εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, λόγω οφειλής σε αθλητή. Τιμωρήθηκε αρχικά με αφαίρεση τριών βαθμών από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, δικαιώθηκε όμως από το ΑΣΕΑΔ τον περασμένο μήνα και οι βαθμοί επιστράφηκαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass