Σταθερά στην κορυφή ο Δωτιέας Αγιάς

Μετά το 1-0 στη Νίκαια επί του Παναγροτικού για πλέι-οφ της «De-Tox»-Α’ ΕΠΣΛ (2η αγωνιστική)

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2022 20:00

Σταθερά στην κορυφή του ειδικού βαθμολογικού πίνακα της «De-Tox»-Α’ ΕΠΣΛ βρίσκεται ο Δωτιέας Αγιάς ο οποίος πέρασε από τη Νίκαια κερδίζοντας με 1-0 τον τοπικό Παναγροτικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της φετινής διοργάνωσης.

Ο Οικονόμος νίκησε στα Φάρσαλα μετά από ανατροπή με 2-1 τον Αχιλλέα (ο οποίος ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία, όχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι), ενώ ο Φαλανιακός έστω και με το φτωχό 1-0 έκαμψε την αντίσταση του Κιλελέρ και διατήρησε τις ελπίδες τους στη μάχη του τίτλου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα και η αγωνιστική κίνηση:
Αχιλλέας Φ.-Οικονόμος    1-2
Φαλανιακός-Κιλελέρ    1-0
Παναγροτικός-Δωτιέας Αγιάς    0-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δωτιέας Αγιάς    3-1    51
- - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Οικονόμος    5-1    48
3. Φαλανιακός    2-2    43
4. Κιλελέρ    1-2    39
5. Αχιλλέας Φ.    2-3    34
6. Παναγροτικός    0-4    32


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(9/3, 15:30)
Αχιλλέας Φ.-Φαλανιακός
Οικονόμος-Δωτιέας Αγιάς
Παναγροτικός-Κιλελέρ

 

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ    0
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ    1
Πατσιωτός (45’)
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χρ. Καπελιάνης): Κωνσταντίνου, Ακρίβος, Περήφανος, Σώκος, Σέτζας, Παπακώστας, Χουσενάι, Γκανάβας, Αλατάς (60’ Τσιάρας), Γκουντίκας, Χριστοδούλου.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς – Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κουμπούρας, Σούλι (70’ Παπαγιαννούλης), Τσακάλι, Δημολιός, Γκατζούλης, Ντακούλας, Τσιρογιάννης (48’ Μάνικος), Λεσάι (65’ Χατζής), Μακρής (70’ Κολοβός), Πατσιωτός (65’ Τσατσαλίδης).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    1
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    2
Λαβαντσιώτης (24’ πέν.)-Βλαχάκης (50’), Σεμερτζίδης (86’).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Β. Μπακογιάννης): Μαργαρίτης, Δ.Τσούλης (69’ λ.τρ. Γκαραλιάκος), Αθ.Τσούλης, Ντελής, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Παπακωνσταντίνου (35’ λ.τρ. Ιωαννίδης), Χατζόπουλος, Κερμελίδης (69’ Παρθενόπουλος), Λαβαντσιώτης, Φουρίκης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας – Ν. Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας (72’ Πίπιλας), Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Βλαχάκης, Αθανασούλης, Σεμερτζίδης (90’ Μουλτσιάς), Στ. Δραχαλίβας, Γκαντούνας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων η οποία αφορά και τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι-οφ, αλλά και σε ορισμένες αναμετρήσεις στην α’ φάση του πρωταθλήματος και στην οποία αναφέρει ότι η ομάδα έχει υποστεί αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και ζητά ίση μεταχείριση.
Αναλυτικά:
«Η Διοίκηση της ομάδας μας εκφράζει τις έντονες διαμαρτυρίες της για την αντιμετώπιση που έχει ο Αχιλλέας από της διαιτητικές αποφάσεις από την αρχή της σεζόν με αποκορύφωμα τις δύο αναμετρήσεις των πλέι οφ όπου έχουμε υποστεί αλλοίωση αποτελέσματος.
Στόχος μας ήταν και παραμένει τα αποτελέσματα και την ιστορία των αγώνων να την γράφουν οι πρωταγωνιστές οι οποίοι είναι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων.
Όλη τη σεζόν γίναμε μάρτυρες πολλών εις βάρος μας διαιτητικών αποφάσεων που μας στέρησαν βαθμούς που αξίζαμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
Στις δύο αναμετρήσεις των πλέι οφ όμως αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ΑΕ Κιλελέρ και στην αναμέτρηση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης είδαμε διαιτησίες που είχαν ξεκάθαρο στόχο την εύνοια των αντίπαλων ομάδων, διαιτητές και επόπτες που δεν σφύριζαν με ίδια μέτρα και σταθμά κοινώς το 50/50.
Ξεκαθαρίζουμε πως δεν έχουμε καμία πρόθεση στοχοποιήσης κανενός άλλου Συλλόγου, σεβόμαστε την προσπάθεια και την πορεία όλων των ομάδων, τον κόπο των παραγόντων, των προπονητών και τον ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων, δεν ζητάμε καμία ευνοϊκότερη μεταχείριση.
Ζητούμε οι αγώνες να κρίνονται από τους πρωταγωνιστές, ζητούμε το απόλυτο 50/50, κατανοούμε τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους σε όλες τις περιπτώσεις».

 

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    1
ΚΙΛΕΛΕΡ    0
Ηλ. Πανταζής (14’)
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας – Χρ. Λιάπης): Ντιντής, Καραμπούζης, Μαχαίρας, Λάιος, Σιάτρας, Πανταζής Γ. (37’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Πανταζής Η., Νάστας (79’ Αντωνόπουλος), Γκιουρσάνης, Μούτσα, Γαρυφαλλόπουλος (72’ Λόλας).
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Γιαννακός): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς (90’ Ζάχος), Ζιόμπουρας, Τσακίρης, Χατζηλιάδης, Καρακάνος (76’ Ντιντής), Αργύρης, Κορδαλής (61’ Αναδολού), Τζέκα, Κουβελάς, Παπαχρήστος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass