Ηταν θέμα ανωτερότητας

ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0 ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2022 20:10

Παίζοντας με περισσότερη αποφασιστικότητα οι Ατρόμητοι/Θύελλα επικράτησαν της Ακαδημίας Ολύμπικ με 4-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Κ-14.


Σε γενικές γραμμές διεξήχθη ένα καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ασκούν μεγάλη πίεση στον αντίπαλό τους, στοιχεία που αποτυπώθηκαν και στο τελικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά επιθετικά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.
Οι επιθετικές πρωτοβουλίες των γηπεδούχων άρχισαν σιγά-σιγά να προμηνύουν το τι θα επακολουθούσε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Στο 25’ οι Ατρόμητοι/Θύελλα άγγιξαν το γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νινίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών, ωστόσο στο 37’ ο Τσιανογιάννης ήταν αυτός που τελικά άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, μετά την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο φάουλ που εκτέλεσε ο Βασιλόπουλος.
Το 2-0 έγινε στο 46’ με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ του Τενεκέ, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσιαναγιάννης κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Βασιλόπουλος, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 70’ ο Κυριάκος με κοντινό πλασέ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Δ. Βασιλόπουλος): Τζιγκούρας, Τενεκές, Κανάκης, Ζαχαριάς, Μπουρντένας, Νινίκας, Βασιλόπουλος, Τοπουζίδης, Γκατζιάς, Σταθάκος, Τσιανογιάννης (Κυριάκος).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Σ. Κουτσάκης): Αναστασίου, Χρ. Καλύβας, Γ. Καλύβας, Τράντος, Όμηρος, Χασιώτης, Τσιρογιάννης, Κανιούρας, Μπρέλλας, Δέλλας, Τζήμας (Ιωαννίδης, Ψυμούλης, Πλατής, Λιούπης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass