Δυνατό παιχνίδι στη Νίκαια

*Ο ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ (15:30) ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ *ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΪ-ΑΟΥΤ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2022 19:30

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα (15:30) τα πλέι-οφ και πλέι-άουτ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.


Ο πρωτοπόρος Δωτιέας Αγιάς, μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Φαλανιακού στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, δοκιμάζεται στη Νίκαια κόντρα στον Παναγροτικό με στόχο το «2 στα 2» που θα του επιτρέψει να συνεχίσει ανεμπόδιστα την πορεία του προς τον τίτλο. Οι δύο ομάδες είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους στις 28 Νοεμβρίου 2021 στο γήπεδο Ανάβρας για την 9η αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 3-2, σ’ ένα παιχνίδι που είχε δραματικό φινάλε. Ο Δωτιέας είχε προηγηθεί με 3-0 χάρη στα γκολ των Μακρή (1’, 73’) και Δημολιού (81’), όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στις καθυστερήσεις να μειώσουν σε 3-2 με τους Γκουντίκα (90’+1’) και Χριστοδούλου (90’+2’), μετατρέποντας το φινάλε σε θρίλερ, αλλά το 3-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Εκτός έδρας δοκιμάζεται και ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αντιμετωπίζει στα Φάρσαλα τον πάντα επικίνδυνο Αχιλλέα. Οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει εντός έδρας στις 29 Ιανουαρίου με 2-0 τον σημερινό τους αντίπαλο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της α’ φάσης με σκόρερ τους Βλαχάκη (65’) και Δραχαλίβα (90’+4’) και κάτι αντίστοιχο ευελπιστούν να πετύχουν και σήμερα για να εμποδίσουν οποιαδήποτε απώλεια εδάφους στο κυνήγι της πρωτιάς.
Το σημερινό πρόγραμμα των πλέι-οφ συμπληρώνει η αναμέτρηση στη Φαλάνη ανάμεσα στον τοπικό Φαλανιακό και το Κιλελέρ. Οι γηπεδούχοι θέλουν διακαώς τη νίκη καθώς οποιοδήποτε «στραβοπάτημα» ίσως αποδειχθεί μοιραίο στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τις ελπίδες για την κατάκτηση της κορυφής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην α’ φάση του πρωταθλήματος το Κιλελέρ είχε νικήσει τον Φαλανιακό στο γήπεδο Μακρυχωρίου με 3-2 (18/12/21, 12η αγωνιστική), μετά από ολική ανατροπή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουβελά (53’, 64’, 79’) κι ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τους Γαρυφαλλόπουλο (9’) και Μαχαίρα (46’).
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων (15:30) και οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια:
Αχιλλέας Φ.-Οικονόμος Τσαριτσάνης: Νίτσας, Μάνος, Βαλιώτης Θ.
Παναγροτικός -Δωτιέας Αγιάς: Ντελέζος Ι., Καραγιάννης, Μπουρονίκος
Φαλανιακός- Κιλελέρ: Τσιοφλίκη, Κοτούμπας Δ., Παπαγεωργίου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δωτιέας Αγιάς 2-1 48
--------------------------------------------
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0 45
3. Φαλανιακός 1-2 40
4. Κιλελέρ 1-1 39
5. Αχιλλέας Φ. 1-1 34
6. Παναγροτικός 0-3 32

ΤΑ ΠΛΕΪ-ΑΟΥΤ
Εντείνονται οι προσπάθειες των ομάδων που βρίσκονται γύρω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η σημερινή 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια. Αν μη τι άλλο ξεχωρίζει η μάχη στους Γόννους ανάμεσα στον τοπικό Όλυμπο και τη Δόξα Αργυροπουλίου στη ρεβάνς του 0-0 της α’ φάσης. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεφύγουν από την «κεκαυμένη» περιοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για να αυξήσουν τη διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο παιχνίδι της Δόξας Βλαχογιαννίου με την Αμπελιά (οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει με 2-0 στο ίδιο γήπεδο στις 6/11/21 για την 6η αγωνιστική της α’ φάσης), ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης είναι το φαβορί (είχε κερδίσει και στις 23/1/22 με 2-1) απέναντι στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ.
Εύκολο θεωρητικά έργο αναμένεται να έχει το Μαυροβούνι απέναντι στην ουραγό Αστραπή Ν. Πολιτείας (την οποία είχε κερδίσει με 1-0 στην α’ φάση), ενώ δυνατό παιχνίδι αναμένεται στο Δαμάσι όπου ο τοπικός Δαμασιακός υποδέχεται τον Σμόλικα Φαλάνης (στη ρεβάνς του 3-2 στις 18/12/21).
Τέλος, στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» ο Α.Σ. Βορειοηπειρωτών φιλοξενεί τον Αμπελωνιακό, ο οποίος είχε περάσει νικηφόρα (1-0) από το ίδιο γήπεδο τη 13η αγωνιστική της α’ φάσης στις 13/1/22.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια:
Α.Σ. Βορειοηπειρωτών-Αμπελωνιακός (γήπ. «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»): Βασιλός, Καράμπουλας, Ρουπέλας
Αστραπή ΝΠ- Μαυροβούνι: Τέγος, Σιαπλούλης, Κοντογιάννης
Βλαχογιάννι- Αμπελιά: Βλιώρας, Νίκζας, Καραμαγκιόλας
Δαμασιακός-Σμόλικας: Στάικος, Γκαρέλης, Μπλιώνας
Γόννοι- Αργυροπούλι: Κουκούλης, Παραφέστας, Σκριάπας
Δήμητρα Γιάνν.- Αβέρωφ: Αντωνίου, Μίχος, Κοσμάνος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δήμητρα Γιάνν. 3-0 26
2. Μαυροβούνι 5-3 25
3. Δαμασιακός 1-1 23
4. Σμόλικας 1-4 22
5. Αργυροπούλι 3-1 21
6. Αμπελιά 1-1 20
-----------------------------------
7. Γόννοι 4-1 18
8. Αμπελωνιακός 1-3 15
9. Βλαχογιάννι 3-5 13
10. ΑΣ Βορειοηπειρωτών 1-1 11
11. Αβέρωφ 1-1 10
12. Αστραπή ΝΠ 0-3 5

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ
Η σημερινή ημέρα εκτός από τις αναμετρήσεις της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ φιλοξενεί τα παρακάτω εξ αναβολής παιχνίδια της Β’ και Γ’ κατηγορίας (15:30):
Β’ ΕΠΣΛ
2ος Όμιλος-14η
Αιγάνη- Μαρμαρίνη: Καραθάνος, Κοτούμπας Ν., Λιόλιος
3ος Όμιλος-9η
Κουτσόχερο- Υπέρεια: Δημεράς, Ζαχαρός, Σούλης
Μάνδρα-ΑΟ Ελευθερών: Ακρίβος, Ντάνταλης, Κουβάτας
Γ’ ΕΠΣΛ
1ος Όμιλος-9η
Συκέα-Θύελλα Μεγ. Ελ.: Σάρρος, Τάνας, Κουρέτσος
2ος Όμιλος-8η
Στόμιο-Τοξότης: Κακάνης, Γκάγκας, Νάτσης

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

 

Επιδότηση διαιτησίας στις ομάδες Β’ και Γ’ ΕΠΣΛ
*ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΣΛ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ *ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ

Η Διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας, πιστή στις προτεραιότητές της για τη -με κάθε τρόπο- στήριξη των σωματείων της και αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες που βιώνουν οι ομάδες αποφάσισε να επιδοτήσει οικονομικά τον «αγώνα» που δίνουν οι παράγοντες των απομακρυσμένων περιοχών προκειμένου να κρατήσουν ζωντανά τα σωματεία τους.
Σε συνέχεια πληθώρας παροχών που προσφέρει, το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ αποφάσισε επιπρόσθετα για 3η συνεχόμενη χρονιά να εξισορροπήσει τα εξοδολόγια της διαιτησίας, καλύπτοντας όλο το ποσό των οδοιπορικών της Διαιτησίας για τις ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας.
Πλέον με την απόφαση αυτήν και η πιο απομακρυσμένη ομάδα από το κέντρο της Λάρισας θα πληρώνει για τη διαιτησία των εντός έδρας αγώνων της το ίδιο ποσό με αυτό των ομάδων του κεντρικού ιστού της Λάρισας.
Καλούνται τα σωματεία των δύο παραπάνω κατηγοριών να προσέλθουν στη Γραμματεία της Ένωσης να παραλάβουν το ποσό των οδοιπορικών για τους εντός έδρας αγώνες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, προσκομίζοντας μία αίτηση με τη σφραγίδα του σωματείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass