«Κλήρωσε» για την ομάδα της ΕΑΛ στο πανελλήνιο εφήβων βόλεϊ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2022 20:25

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση των Oμίλων της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ-21 με τη συμμετοχή 16 ομάδων από όλη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και της Ε.Α.Λ. ως πρωταθλήτριας ΕΣΠΕΚΕΛ.


Από τη Β’ φάση προκρίνονται στα ημιτελικά οι δύο πρώτοι κάθε Ομίλου, οι οποίοι την Κυριακή 13 Μαρτίου θα αγωνισθούν χιαστί (τέσσερις από τους Ομίλους του Βορρά και τέσσερις από του Νότου) και οι νικητές θα προκριθούν στο Final 4 του πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας.
Η Ε.Α.Λ. θα βρεθεί αντιμέτωπη με δυνατές ομάδες, παραδοσιακές δυνάμεις στο Ελληνικό βόλεϊ, οι οποίες είναι ο Πήγασος Πολίχνης, ο νικητής του αγώνα Α.Ε. Κομοτηνής-Α.Π.Σ. Αίολος Κατερίνης, και η πρωταθλήτρια ομάδα από την ένωση του ηττημένου του παραπάνω αγώνα, η οποία θα είναι μία εκ των Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας ή Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Πέμπτη 10/3: Πήγασος Πολίχνης - Ε.Α. Λάρισας, Α.Ε. Κομοτηνής ή Α.Π.Σ. Αίολος Κατερίνης - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας ή Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Παρασκευή 11/3: Πήγασος Πολίχνης - Α.Ε. Κομοτηνής ή Α.Π.Σ. Αίολος Κατερίνης, Ε.Α. Λάρισας - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας ή Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Σάββατο 12/3: Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας ή Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Πήγασος Πολίχνης, Α.Ε. Κομοτηνής ή Α.Π.Σ. Αίολος Κατερίνης - Ε.Α. Λάρισας
Οι πόλεις διεξαγωγής των Oμίλων της Β’ φάσης δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Την ομάδα Κ-21 αποτελούν οι: Τσέτσιλας Κωνσταντίνος, Κίτσας Νικόλαος, Παπαχρήστος Ορέστης, Παπαθανασίου Αθανάσιος, Πηλίτσης Πέτρος, Σιώμος Άγγελος, Στασινός Δημήτριος, Σβάρνας Αλέξανδρος, Μαργαρίτης Μιχαήλ και Παπαθανασίου Σωτήριος. Προπονήτρια της ομάδας είναι η Σκανίκα Μαρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass