Επέστησε την προσοχή ο Γκουτσίδης

*ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗ *Ο ΖΑΛΑΩΡΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2022 21:00

Την προσοχή στους παίκτες του ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή στο στάδιο Αλκαζάρ (14:45), επέστησε ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος χαρακτηρίζει δύσκολο το παιχνίδι, όπως θα είναι όλα εξάλλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, της Super League 2.


Ο προπονητής των «βυσσινί» είδε χθες τηλεοπτικά τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας στον αγώνα με την Ξάνθη και σήμερα στην πρωινή προπόνηση αναμένεται να αναλύσει τα υπέρ και τα κατά του «Γηραιού», ώστε να φτάσει η ΑΕΛ σε μία ακόμα επιτυχία.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου.
Επίσης, επανέρχονται οι Ομάρ και Μπέρτος που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως και ο Ηλιάδης που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.

zalaoras.jpg

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΣΗ Ο ΖΑΛΑΩΡΑΣ
Αλλαγή εν τω μεταξύ είχαμε στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, καθώς αποχώρησε ο Παναγιώτης Νάσης και τον αντικατέστησε ο Γιάννης Ζαλαώρας.
Ο Κατερινιώτης παλαίμαχος γκολκίπερ παραιτήθηκε για καθαρά προσωπικούς λόγους και χωρίς να έχει κανένα παράπονο από την ΑΕΛ.
Αντίθετα μάλιστα, έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχε με τον τεχνικό κ. Γκουτσίδη, τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, που του φέρθηκε άψογα.
ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΟΓΚΜΠΟΕ
Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Μάριος Όγκμποε, βρίσκεται στη λίστα με τους πέντε πρώτους σκόρερ της Super League 2, με δέκα γκολ, μετά από δεκαοκτώ αγώνες που συμμετείχε.
Ο πίνακας των σκόρερ της Super League 2:
15 γκολ: Πασάς (Βέροια)
14 γκολ: Λουκίνας (Καλαμάτα)
13 γκολ: Ρόβας (Αλμωπός Αριδαίας), Μπαΐροβιτς (Χανιά)
12 γκολ: Κανίς (Πανσερραϊκός)
10 γκολ: Όγκμποε (ΑΕΛ)
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Ηρακλής, καθώς μετά τις δύο ισοπαλίες με Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1), ΠΑΟΚ Β' (0-0) και την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα (0-1), οι «κυανόλευκοι» επανήθλαν στις νίκες, καθώς έκαμψαν την αντίσταση της Ξάνθης με 1-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο.
Μ’ αυτό το τρίποντο η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έφτασε τους 29 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση.
Οι Κυανόλευκοι, στην πρώτη φάση που τους παρουσιάστηκε και αφού πρώτα είχαν αλλάξει επτά πάσες από την άμυνα μέχρι και την επίθεση, κέρδισαν πέναλτι στο 12' σε ανατροπή του Πήλιου από τον Δόρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματίας Τόμας που νίκησε τον Γιακουμή, κάνοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Παράλληλα ο Ηρακλής είχε δοκάρι και στο 56ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάκκου.
Αυτό ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που η ομάδα του Ζόραν Βούλιτς έμεινε στο μηδέν.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπαλικτσής (68’ Μανωλάκης), Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ (46’ λ.τ Σγουρής), Πατράλης, Ναπολιτάνο, Τότσκα (87’ Γιουμπιτάνα), Καρτσαμπάς (75’ Άλεξιτς), Τομάς, Κάκκο.
ΞΑΝΘΗ (Τασέφσκι): Γιακουμής, Δόρης (67’ Γκινσάρι), Τσέλιος, Μπάτζιος, Αλί Μπαμπά (67’ Κρητικός), Γκόμεθ, Διαμαντόπουλος (77’ Τσιλιγκίρης), Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Γκάβριτς, Πολίμος (14’ λ.τ. Ουνγιαλίδης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βέροια 19 45
2. ΑΕΛ 19 42
3. Α.Ο. Ξάνθη 19 34
4. Αναγ. Καρδίτσας 18 34
5. Ηρακλής 20 29
6. Ολυμπιακός Β' 20 28
7. Νίκη Βόλου 20 28
8. ΠΑΟΚ Β' 19 26
9. Αλμωπός Αριδαίας 20 26
10. Θεσπρωτός 19 23
11. Τρίκαλα 19 20
12. Πιερικός 20 19
13. Απόλλων Λάρισας 19 19
14. Απόλλων Πόντου 18 17
15. Πανσερραϊκός 20 17
16. Ολυμπιακός Βόλου 18 16
17. Καβάλα 19 14

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass